Översättning av intervjun

Jag blev ombedd att översätta intervjun med MTV som jag publicerade igår. Ni kan se videon här.

Hur har din karaktär förändrats från den första filmen till den här, till New Moon?
Jag vet inte.. Det är väl att i den första är det för honom att hitta första kärleken och att bryta sig ut ur sitt skal. Och i den här... Jag tror att det är en metafor, nu, för svårigheterna med ett förhållande och alla problem man har.

Vilken är den mest blottande scenen som du var tvungen att göra?
I slutet, det stora avslöjandet av Edward när han ska visa sig i solljuset. Mest för att jag var så självmedveten över att ta av mig min skjorta.

Varför?
För de flesta skådespelarna var Twilightfans som vi flugit in för det, så man kunde se alla vända sig om när jag tvingades göra en liten strippshow.

Har du någonsin använt ditt Twilight-kändisskap för någonting? Något riktigt coolt?
Jag hyrde en Porsche, på obestämd tid, och andra dagen kraschade jag den. Så det var slutet på det! Jag vill säga till alla bilbolag: "hyr inte ut en bil till mig! Jag kommer döda mig själv eller bilen."

Har du snott något från filminspelningarna?
Jag har stulit nästan alla par boxershorts jag äger från inspelningarna. Och jag försökte sno vristbandet men jag åkte fast. Det var väldigt pinsamt efteråt.

Om du kunde välja en annan karaktär i filmen, vems skulle du välja?
Aro. Michael Sheens roll. Den onde. Om du är på den mörka sidan kan du typ göra vad du vill, men är du god så har folk en väldigt stram inställning om vad som är bra, speciellt i såhär stora filmer.

Översatt av Sabina - Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!

Intervju med slovanska Vikend

Los Angeles är full av tidnignsomslag med Robert Pattinson, en 23 år gammal Londonbo som blev en ny sexsymbol praktiskt taget över en natt. Efter en avslutad visning av New Noon, uppföljaren av fenomenet Twilight träffade vi Robert och skådespelarkollegan Kristen Stewart på Four Seasons Hotel i Beverly Hills. Varje steg vi tog följdes av deras personliga PR-människor och av människor från en byrå som organiserade intervjuer. Och vi blev varnade: "Inga personliga frågor. Vi är här för att berätta om filmen." Okej. Hur som helst, vi frågade Robert om OK Magazine, själva omslaget var om deras upplösning, han log och sade: "Skvaller påverkar inte min karriär ..." Vi kan berätta för er, kära kvinnliga fans, att Robert inte är så blek som Edward och hans läppar är inte så röda heller.

Hur många tjejer bett dig att bita dem i halsen idag?
(skratt) Jag måste göra er besvikna. Jag är omgiven av livvakter hela tiden och de måste nästan bära mig in och ut, så jag har nästan ingen aning om vad som händer utanför.

Hur hanterar du omedelbar berömmelse, medieuppmärksamhet och tryck från fansen?
Ibland är det obehagligt, alla dessa intervjuer, armé av fans, tidningsomslag... I början var det nervförstörande, jag försökte att gömma mig, men varför bry sig? Jag har ingen avsikt att hata mitt liv. Jag försöker att anpassa mig så mycket jag kan.

Kan du gå över gatan utan att nertrampad av en armé av kvinnliga fans?
Inte riktigt. Tja, jag har inte ens tid. Jag jobbar mycket nu för tiden och jag vet inte vad som händer i verkligheten, jag tillbringar all min tid på filminspelningar eller hotell eller på flygplan ändå. Storstäderna överraskar mig ibland. Nyligen har jag varit i Tokyo och jag gick en promenad och ingen kände igen mig och det var konstigt, eftersom jag var den enda vita personen på gatan ...

Kanske alla vita människor verkar likadana för dem ...
(skratt) Kanske. Men det var en trevlig upplevelse, motsatsen till New York där jag gjorde en film nyligen. Jag hade åtta livvakter och de gick bredvid mig på väg mellan min trailer till filminspelningen, men en dag var det sådan trängsel att vi faktiskt var tvingade springa iväg - de drog i mig och puttade mig, det var en enda röra. Vi var tvungna att anställa ytterligare tio livvakter så jag gick till jobbet varje dag omgiven av arton stora killar. Det var surrealistiskt.

Är du rädd för all galenskap omkring dig?
Hysteriska massor av människor kan vara skrämmande. Jag tror att alla skulle känna sig otrygga i en situation som du inte kan kontrollera, där du inte kan göra något för att lugna situationen. Människor i denna typ av situationer i ett tillstånd av slags hysteriska hypnotisk galenskap. Einstein hade rätt när han sa att den mänskliga civilisationen är farligast när den rör sig i massor.

Som tonåring var du aldrig besatt av en stjärna?
Jag minns inte att jag var besatt, men jag minns den enorma inverkan filmen Gökboet hade på mig. Jag började klä sig som Jack Nicholson och jag började härma honom och det varade länge. Men jag var inte besatt av honom eller satt framför hans hus.

Var du någonsin kär i en skådespelerska?
Kanske .... Jag vet inte ... jag har alltid tyckt om Patricia Arquette, jag tror jag var kär i henne som en tonåring, hon var inte särskilt inspirerande (skratt). Hm, det verkar som om jag var lite vilse som tonåring liksom (skratt) ....

Dina föräldrar är nog väldigt stolt över dig?
Mycket! Och de är lite förvånade över min reaktion på min framgång, jag upplever det inte som de gör. De är imponerade av det, allt är så fantastiskt för dem, mamma läser allt om mig (skratt). Jag tror fortfarande att allt är en lycklig slump. Jag har aldrig velat bli känd, jag planerar inte stora saker i mitt liv, så allt är främmande för mig. Jag anpassar mig fortfarande och tänker på vad man ska göra med allt.

Tror mamma allt hon läser om dig?
Tyvärr ja! Hon tror blint på allt hon läser, även de dåliga grejer. När jag försöker förklara henne att det är tidningarnas fantasi, säger hon: Jag vet, jag vet hur du är! (skratt)!

Så hon tror inte att du och Kristen inte är ett par?
Liksom resten av världen inte gör... (skratt) Jo, jag förklarade det för henne!

Så vi kan inte fråga dig om detta?
Du kan, men svaret kommer att vara samma som den var i början av samtalet.

Är du och Kristen goda vänner?
Mycket, men bara det! (skratt) När ett lag vi är mycket nära, eftersom vi är tillsammans hela tiden, gör flera filmer efter varandra. Vi är i samma ålder och vi tycker lika, så vi möter den berömmelse som hänt oss tillsammans.

Är du orolig att rollen som Edward alltid kommer att följa dig som en skugga i din skådespelarkarriär?
Inte riktigt. I alla fall så är det för sent att tänka på det när jag skrev på för fyra filmer i serien. Det är normalt att publiken ser mig som Edward, de ser mig i den rollen hela tiden. Jag måste ha tålamod, jag gör andra filmer också, och jag tror att publiken kommer att se mig som en annan person. Om de ser mig som Edward om tjugo år, är det möjligt jag måste mörda någon (skratt)!

Så du ångrar inte att du accepterade rollen?
Det finns bra och dåliga sidor av allting. Naturligtvis ångrar jag inte det, men allt är inte perfekt heller. Om ingen vet vem du är, är det svårt att skapa en roll och det suger för du känner dig som en förlorare. När du blir någon förväntar sig alla ett mirakel från dig, stora roller, stora filmer, och det är inte lätt eftersom det är ett stort ansvar, ett enormt tryck. Det är alltid bäst att vara i mitten.

Vad kan vi förvänta oss av den tredje filmen, Eclipse, den är väl färdiginspelad?
Ja, nyligen, vi förbereder oss för den fjärde delen. Förvänta er mer käraktär, mer samspel mellan huvudpersonerna, relationen mellan Edward och Jacob som kämpar för Bellas kärlek. Det är ett krig mellan vampyrer och människor, det kommer vara mer action, filmer kommer vara ett spektakel.

Under filminspelningarna har du antagligen inte mycket tid för musik, vilket är en stor passion för dig; du skrev två sånger till Twilight?
Ja, jag har lagt musiken åt sidan ett tag. Skådespeleri och musik är viktigt för mig, men det är svårt att göra båda samtidigt. Jag försöker spela eller skriva nya låtar under rasterna. Jag ska försöka spela in något senare i år ....

Är det här tillkännagivandet av en skiva?
Jag vet inte ... kanske (skratt).

Nåväl, tjejerna blir galna om du blir en rocker!
Det är sant! Kvinnor älskar rockstjärnor! (skratt)

Vad krävs för en kvinna att imponera på dig?
Pengar! Det finns aldrig nog av det! (skratt)

Förutom det?
Mycket tålamod!

Varför?
Jag är inte den lättaste personen. Jag är envis och jag tycker inte om att folk säger vad jag ska göra, om folk bossar runt mig blir jag blir irriterad och ond.

Beskriv en perfekt dag ....
Uffff ... .. Jag vet inte, jag är inte särskilt bra på dejting som det betyder i Amerika.

Vad menar du?
I England innebär en dejt att gå ut med sin pojkvän eller flickvän. Här i Amerika går alla på en dejt som om det inte är något speciellt. "Jag gick ut med tre killar den här veckan ..." Ja, du är en hora då, eller hur? (skratt)

Du vet att du jämförs med Leonardo Di Caprio?
Så dumt! Det är inte rättvist mot honom, herre gud, han var Oscarnominerad när han var elva år gammal! (vilket inte är sant eftersom att Di Caprio fick sin första Oscarsnominering när han var tjugo)

Vad tycker du om att bli kallad den sexigaste mannen vid liv?
Det är ännu mer löjligt, jag är inte ens en riktig man än!

Källa: LetMeSign | Översatt av Sabina - Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!

Intervju med MTV

MTV: Berätta om hur du arbetar med Chris Weitz. Vilka var dina tankar när du först fick sin numera berömda "orienteringsguide"?

Robert Pattinson: När han gav ut den så var det en överraskning, jag menar, jag har aldrig fått det från någon regissör. Den var 40, 50 sidor lång, den här grejen. Och detta är förutom en massa brev och e-post och allt annat han hade skickat till oss, han försökte visa att han var på samma sida som oss och han är helt med oss att göra filmen. Och han rubbades inte från den inställningen under hela filmen. Det kanske låter löjligt hur mycket beröm här killen får. Jag var precis med hans fru och honom i Japan, och hon var till och med trött på det! Men han är som ett helgon. Han är en av de bästa människor jag någonsin träffat, än mindre regissörer. Jag tror att det på många sätt visas i filmen - den fick mycket hjärta.

MTV: Eftersom du bara är med i delar av filmen, kände du dig utanför resten av gänget? Önskar du att Edward var med mer i "New Moon"?

Pattinson: Hallucinationscenerna var de svåraste scenerna. De var inte riktigt det då, men när jag såg den första uttagningen av filmen, kände jag att "vi behöver ändra detta", vi har ändrat dem ganska mycket i redigering och ADR, främst på grund av att det är så svårt. Det är inte Edward du spelar, det är en manifestation av Bellas ensamhet och desperation. Det var alltid mycket klurigt - jag försökte fråga Kristen, "Hur skulle du göra?" Så för att vara ensam, tror jag att jag alltid känt mig lite isolerad på grund av karaktären i hela serien. Jag tror det är hur han är.

MTV: Men uppskattar du Edward mer efter varje film?

Pattinson: Det är lustigt, för när jag läste "New Moon", gav det mig idéer om hur man skulle spela honom i den första. Det är den jag är mest ansluten till, och den som humaniserade Edward för mig mest. I den första är han från början till slut en idealistisk karaktär, i det andra gör han ett misstag som är erkänt av alla, inklusive sig själv. Han är helt undermineras av mer kraftfulla varelser, och han undermineras känslomässigt av människor också. Jag tror det är vad humaniserad det.

MTV: Är du en romantisk person i verkliga livet?

Pattinson: Jag har inte gjort många romantiska saker i mitt liv ... Jag gillar de romantiska scenerna. Jag känner att mycket av historien i "New Moon" är väldigt hjärtskärande och sann. Och jag trodde inte att jag gjorde något bara av romantik. På många sätt är det en väldigt sorglig historia. Hmmm ... vad är det mest romantiska jag någonsin gjort?

MTV: Har du någonsin serenaded någon?

Pattinson: Nej [skratt]. Jag tror inte att det någonsin skulle vara romantiskt. Du måste ha så mycket stake för att göra det. Jag kan faktiskt inte komma på det mest romantiska jag någonsin gjort. Jag la en blomma i någons skåp när jag var 15 år gammal, en tjej som heter Maria. Kanske jag var 14. I alla fall så trodde hon att det var någon annan. Och den andra killen hävdade att det var han, vilket var bra.

Källa: The Twilight Saga | Översatt av Sabina - Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!

MTVintervju

Om någon vill ha den översatt, så säg till!

Källa: Pattinson Online


Twilight - en metafor för sexuell avhållsamhet

Robert säger att Twilight är en metafor för sexuell avhållsamhet.

"I en intervju med The Daily Telegraph säger den sexiga Twilightstjärnan Robert Pattinson att Twilightfilmen och dess syster inte handlar om sex, utan snarare sexuell avhållsamhet.

"Twilight är en stor metafor för sexuell avhållsamhet", sa han till Telegraph. "Och ändå är det erotiskt undertill. Det finns så många element i berättelsen som är sexiga", säger han.

Den 23-åriga engelska skådespelaren talar för sig själv - och hans heta ego på vita duken.

"Framgången för Twilightböckerna kommer från det faktum att fansen får lust efter Edward och ändå, åtminstone i den första boken, finns det ingen verklig sexuell kontakt mellan honom och seriens hjältinna." "

Källa | Översatt av Sabina - Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!


Pattinsons hår mest önskat av män

"En ny undersökning har släppts i vilken det sägs att den brittiska skådespelaren Robert Pattinson har den mest önskade håret, av män. Pattinson som spelar huvudrollen i den nya filmen The Twilight Saga: New Moon, hamnade i toppen i en undersökningen som utförts av Optima Hair Specialists."

Och detta kom ju egentligen inte som en stor överraskning, kan jag tycka. Vem kan låta bli att älska hans hår?

I artikeln står det också att män inte bryr sig om andra mäns frisyrer förrän de börjar tappa sitt hår. Så skalliga män vill ha Robs hår.

Källa: InEntertainment | Översatt av Sabina - Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!

Robert på röda mattan i Brasiliansk tv

Hittade den här på RobPattzNews Twitter. Om ni inte vill höra en massa brasilianska med störigt bakgrundsljud, så kan ni hoppa till 1:14, ungefär, för att höra Robs intervju.

Tyvärr pratar de brasilianska över när han pratar, som översättning på vad han säger, men Pattinsonlife översatte grovt ungefär såhär:

"De frågar honom om han vant sig vid sitt kändisskap och han svarar att han försöker hålla sitt privata liv separerat från sin karriär. Sen säger han att han ett par timmar tidigare drack kaffe på ett café och att ingen kände igen honom. Sen frågar de honom om han tycker att Bellas och Edwards relation är hälsosam, och han svarar att när man är kär är en relation som deras det bästa för dig."

Källa: RobPattzNews Twitter och Pattinsonlifes Twitter | Översatt av Sabina - Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!


Robs svar

Anonym bad mig att översätta Robs svar på den spanska intervjun jag la ut. Så här kommer frågor och svar, och vill ni höra intervjun så finns den längre ner bland inläggen eller genom att klicka här.

Fråga: Du sa en gång att om det var en kamp mellan Edward och Jacob, att Edward skulle vinna. Skulle du vinna över Taylor?
Svar: Absolut inte. Taylor är otroligt bra på kampsporter och sånt, så jag tror att han hade vunnit.

Fråga: Det är något som gör mig nyfiken, om Jakob är förälskad i Bella, och han är också riktigt het, varför tror du Bella inte gillar honom? Kan det bero på att han inte äger en Volvo?
Svar: Jag tror att det är en av anledningarna, ja. Det är nog den största anledningen varför Bella gillar honom, för att vara ärlig. Det är volvon. Om du skaffar en Volvo, har du det enkelt att flirta med alla tjejer.

Fråga: Kan du berätta hur hanterar du gå ut på gatorna och stöta på en massa tjejer som skriker hur snygg du är? Vill du skriva autografer till dem eller vill du bara springa därifrån och skrika "Jumanji!"?
Svar: Jag försöker skriva så många som möjligt, hela tiden. Problemet är att när man börjar skriva autografer verkar det som att det bara kommer fler och fler människor, så det blir omöjligt. Det är det största problemet.

Fråga: Igår tittade jag på lite intervjuer på YouTube och jag hittade en som från Teen Choice Awards där Kristen frågas var du var. Hon sa att du var förmodligen i badrummet och tittade i spegeln och lekte med ditt hår. Spenderar du verkligen så mycket tid på ditt hår?
Svar: Nej, Kristen sa det bara för att hon ägnar så mycket tid åt sitt hår. Så hon ville bara ge igen.

Fråga: Kan du berätta en rolig anekdot som hände under inspelningen av filmen(New Moon)?
Svar: En rolig grej var en scen med mig och Taylor, och det ser ut som att vi ska börja slåss. Men så förvandlar han sig till en varulv, så det var som att försöka slåss med en pappvarg. Så jag antar att det var en av de mest löjliga sakerna, att försöka hota en enorm pappersvarg.

Fråga: Ett par timmar sedan twittrade jag om allt som pågick under presskonferensen. Är du inte intresserad av att dela dina tankar med dina fans via Twitter eller Facebook? Jonas Brothers, som var här i går, gör redan det.
Svar: Nej! Jag tror att om man ger för mycket information om sig själv oavsett film, som en skådespelare i en film... Jag tror att folk inte tycker om det, speciellt i The Twilight Saga, tycker jag att det är viktigare att bevara integriteten i karaktären istället för att använda Twitter och Facebook. På många sätt gör många det för sin egen karriär och jag tror att det är dåligt för filmen och även för din integritet som skådespelare. Det är lite... jag attackerar en massa människor!

Översatt av Sabina - Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!

167 caps från Remember Me

Här kan ni hitta 167 HQbilder på Rob från Remember Me. Helt underbara, allihop!



Källa: ROBsessed

The Twilight Puppet Saga: Puppet New Moon

Okej, jag tyckte inte det här var jätterolig, men den kan väl vara värd att se om man inte är totalt överkänslig för Twilightparodier. Fighting-scenen i Volterra var faktiskt ganska underhållande.


Spansk intervju med Rob

 

Översättning av frågorna:

1. Du sa en gång att om det var en kamp mellan Edward och Jacob, att Edward skulle vinna. Skulle du vinna över Taylor?

2. Det är något som gör mig nyfiken, om Jakob är förälskad i Bella, och han är också riktigt het, varför tror du Bella inte gillar honom? Kan det bero på att han inte äger en Volvo?

3. Kan du berätta hur hanterar du gå ut på gatorna och stöta på en massa tjejer som skriker hur snygg du är? Vill du skriva autografer till dem eller vill du bara springa därifrån och skrika "Jumanji!"?

4. Igår tittade jag på lite intervjuer på YouTube och jag hittade en som från Teen Choice Awards där Kristen frågas var du var. Hon sa att du var förmodligen i badrummet och tittade i spegeln och lekte med ditt hår. Spenderar du verkligen så mycket tid på ditt hår?

5. Kan du berätta en rolig anekdot som hände under inspelningen av filmen(New Moon)?

6. Ett par timmar sedan twittrade jag om allt som pågick under presskonferensen. Är du inte intresserad av att dela dina tankar med dina fans via Twitter eller Facebook? Jonas Brothers, som var här i går, gör redan det.

 

Om någon vill ha Roberts svar översatta, så skriv det i en kommentar till det här inlägget, så fixar jag det så fort jag har tid.

Källa: Robert Pattinson Life | Översatt av Sabina - Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!

 


Fem fakta om Eclipse

Jag hittade lite information om Eclipse på The Twilight Saga(som de i sin tur hittat på Rotten Tomatoes). Jag vill i alla fall dela med mig av den, eftersom att man inte fått så mycket information om Eclipse än.

Såhär stod det på Rotten Tomatoes:

Fakta #1: Den är mörkare

Det helt nya affisch för Eclipse antyder en mörkare nyans med grubblande åskmoln. Med 30 Days of Night-regissören David Slade vid rodret, är det föga överraskande. "Varje film är annorlunda eftersom vi arbetar med olika regissörer på var och en, vilket jag älskar," säger Taylor Lautner till RT. "David Slade är perfekt för den tredje filmen eftersom det är mörkare. Eclipse är min favoritbok."

Ashley Greene, som spelar vampyren Alice, berättar för RT att Slade inte bara är en mörkrets furste. "David är verkligen hysterisk," skrattar hon, "Han har en sådan torr humor att du ibland inte vet om han skojar eller inte. Eclipse kommer att vara fantastisk eftersom han har gjort det betydligt vassare och mer dramatisk. Det kommer att se väldigt coolt ut."

Fakta #2: Mindre "kärlekshistoria" och mer "krig"

"Eclipse är inte lika intim som Twilight och New Moon", förklarar Robert Pattinson för oss. "Vi är i krig, så jag får interagera med fler tecken, inte bara Kristen. Man kommer också att få reda på mer om de andra medlemmarna i familjen Cullen. Det känns bara större." Men - frukta inte, Twihards - det betyder inte att kärlekshistorien är helt bortkastad. "New Moon etablerade en kärlekstriangel med Bella, Edward och Jacob", säger Lautner. "Så vi utforskar den vidare i Eclipse. Det är en tuff situation för dem alla för Bella slits mellan två killar, Jakob kan inte få flickan han älskar och så är där Edward, med alla sina problem."


Fakta #3: Varulvarna kommer skruva upp "sex appealen"

"Vi känner alla till lockelsen av vampyrfamiljen", säger Nikki Reed, som spelar vampyren Rosalie. "Men varulvspojkarna är på en helt annan nivå. De interagerar med en ungdomlig, lekfull, behaglig värme. Det är väldigt sexigt."

När det gäller Pattinson, medger han att hans personliga svartsjuka över Taylor Lautners nyskapta fysik faktiskt är bra att ha inför sin roll. "I Eclipse har Taylor och jag  massor av scener tillsammans där vi måste vara svartsjuk på varandra", säger han. "Så det hjälper att jag faktiskt känner mig otillräcklig när jag ser hans kropp, speciellt eftersom han är yngre än mig. Han uppfyller alla kriterier för vad tonårsflickor vill, fysiskt, ha i en kille. Jag kände mig tvungen att bevisa mig själv mot honom."

Fakta #4: Mer action

"Att filma Eclipse har faktiskt förändrat mitt liv", säger Nikki Reed om det tunga träning som skådespelarna fick utstå. "Jag har aldrig varit i så bra form - det här är första gången i mitt liv har jag faktiskt haft biceps. Det är bisarrt att jämföra hur vi ser nu hur vi alla såg i den första filmen. Alla skådespelarna dök upp inför Eclipse och såg superbiffiga ut."

Nya skådismedlemmen Bryce Dallas Howard försökte spela ett spratt för besättningen under ett stunt, men hon räknade inte med Pattinsons krångligheter. "Vi hade en fightingscen där Bryce var tvungen att ta tag i mitt hår", skrattar han. "Så hon tog en klump hår av min stuntmans peruk och var på väg att låtsas att hon hade dragit det av mitt huvud. Hon sa åt mig att skrika, men det var så pinsamt. Hon hade denna enorma klump av hår i handen, och jag mest "oww", föga övertygande."

Medan resten av skådespelarna fick roa sig med stunts, ägna en tanke åt stackars Taylor Lautner. "Eclipse är ett mycket mer fysiskt för min karaktär", förklarar han, "men varje gång jag har någon form av action, är jag varg, så allt det är gjort med CGI. Det är tråkigt."

Fakta #5: Slutet är bra anordnat för en fjärde - och eventuellt femte film

Det finns fyra böcker i The Twilight Saga: Twilight (sv: Om jag kunde drömma), New Moon (sv: När jag hör din röst), Eclipse (sv: Ljudet av ditt hjärta) och Breaking Dawn (sv: Så länge vi båda andas). Men Ashley Greene gav RT den starkaste indikationen hittills att det kan bli fem filmer. "Vi har avslutat inspelningen Eclipse och man skulle anta att som med New Moon efter Twilight, då börjar vi filma Breaking Dawn nästa år", säger hon.

"Det är bara det att Breaking Dawn är en mycket stor bok så det skulle vara en riktigt lång film. Vi tror att de kan besluta att dela upp det i två delar, som de gjorde med Harry Potter. Hursomhelst måste vi skynda på med att filma dem eftersom, till skillnad från Harry Potter, åldras inte vampyrer. Vi måste alla se likadana ut!"



Källor: The Twilight Saga och Rotten Tomatoes | Översatt av Sabina - Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!

Remember Me trailern!

Jag vet att det är ganska länge sen den släpptes; men bättre sen än aldrig eller hur?
Remember Me trailern!
Jag själv tycker att den verkar toppen! Vad tycker ni?


Jag är tillbaka

Hej allihop!
Jag är tillbaka. Jag har haft problem med mig själv sen skolan började, och nu när jag är på bättringsvägen så ska jag ta tag i bloggen igen. Detta med mer eller mindre hjälp av Helen, beroende på hur mycket tid och ork hon har. Jag ska försöka sköta mig så bra jag bara kan, och uppdatera så ofta jag kan.
Jag är öppen för all sorts kritik, synpunkter osv.

// Sabina

New Moon på DVD

Idag fick jag(Sabina) ett mail från CDON.com. Där stod det att jag bevakat New Moon på DVD, och att den nu gick att beställa. Så nu kan ni FÖRHANDSBOKA New Moon på DVD och Blueray. Jag kollade på Discshop och Ginza också, och man kan beställa den på Discshop men inte på Ginza(än i alla fall).
Mitt tips är att ni(om ni vill spara 29 kronor på frakt) beställer den från CDON. Dessutom är den, på DVD, prissänkt både på Discshop och CDON, från 169 till 149. På båda ställena.

Det står inget releasedatum på CDON, men på Discshop står det "April 2010". Så det är ju inte jättelångt kvar!

Tyvärr..

Ledsen att komma med en sån här nyhet just nu, denna helg när den fantastiska filmen New Moon hade premiär (ja jag hars ett den och den är awesome!), men sanningen är den att jag kommer inte skriva mer här på rpattinson.blogg.se.

Ni läsare följer bloggen fast jag inte skriver (puss på er) men jag har inte tid att skriva mer. Jag kommer hem 5 på vardagarna och dåhar jag läxor och sånt att göra, vara social med familjen och ha min egna fritid. I skolan har jag nästan ingen möjlighet alls att uppdatera någonting. Det känns som om att jag bara sviker er och kommer med (kanske) meningslösa förösk att uppdatera er.

Jag är inte 100% säker på att jag lägger ner rpattinson helt,
men det är svårt att driva bloggen ensam och att de som hjälpte mig förut bara svek hjälpte inte saken till.
Men om någon av er läsare vill driva bloggen, kanske med en svag drivhjälp från mig, så kontakta mig, antingen via kommentarer (skriv in e-mail) eller via mejlen; [email protected]

/Helen

Bilder från New Moon premiären!


Extra med Rob på premiären!

Extra har nyligen gjort en intervju med Rob (som är publicerad) och de närvarade under New Moon premiären som var inatt. Han som hålle ri micken driver lite med Rob om vad hans föräldrar skulle tycka att han var uppe så sent och om han skulle ha barnvakt och allting osv... Men Rob var artig som vanligt och den är rätt  kul att lyssna/kolla på.


50Cent på New Moon premiären

Det låter som en lite udda blandning; 50Cent och New Moon?
Och om någon skulle sagt till mig att han skulle komma, överhuvudtaget kollade på Twilight sagan, så skulle jag typ tro att någon drev med mig. Men ändå så var han där.


Frågor och Svar- London

Okej, stooor varning för MYCKET skrikande.
Men här är Robs frågor och svar-session när han var i London!


Puss!

En av robsesseds läsare- Suz - skickade in denna supergulliga bild till dem!
Vad tycker ni, en alldeles egen puss från Rob!

"Made in Hollywood" intervju med Rob och ett par till!

"Made in hollywood"s intervju med Rob (och några till från New Moon) :)
Enjoy


44min konferens men New Moon gänget från Madrid

Här är hela presskonferensen som vårt stjärngäng gjorde i Madrid för ca en vecka sen.
44 minuter långt är klippet så ladda upp med energi och sitt och njut.

Rueda de prensa Luna Nueva from Revista ACCION on Vimeo.


Ryan Seacrest på Ellen show- Pratar om Rob

De börjar prata om Rob vid 2:40 någongång, men hela intervjun är riktigt underhållande!
Rob ska för övrigt medverka på Ellen show snart, sänds väl någongång i vår på kanal 5....

Tydligen vill man verkligen se Eclipse direkt efter att New Moon är slut!
Men det är inga spoilers i videon.
Tur att Eclipse redan är klar säger jag bara, nästa datum efter den 20 November är den 30 Juni!


Stephenie Meyer på Oprah Show!

Del 1



Del 2 (Det är här hon pratar om Robert!)


München event!

Stjärngänget har varit i München och promotat New Moon. Nedan; Bilder och klipp från eventet.



Rob, Kristen och Taylor på Jimmy Kimmel!

Jag har skrivit någon gång förut att vårat lilla stjärngäng kommer att medverka i ett par shower och Jimmy Kimmels  var en av dem. Videon nedan är ett smakprov på vad som kommer att komma under det avsnittet (JK-show sänds inte i sverige -- vad jag vet -- men det kommer troligtvis komma ut på youtube! och sänds på fredag denna vecka i usa!)

Taylor får bl.a. frågan om Robs och Kristen förhållande....svaret får man när man ser showen!
Vilka tror på att Kristen och Rob är tillsammans?


Twilight day

Igår firade Storbrittanien (UK) sin s.k. "Twilight day" och Rob var på plats och gjorde en intervju. Men skruva upp volymen lite för det är rätt så kasst ljud. Han pratar lite om skillnaderna mellan filmerna [Twilight & New Moon] och hur förvånade vi fans kommer att bli när vi ser den.
Enjoy!


Robs intervju i Cosmo UK

Förlåt för att jag har skrivit att jag skulle ha uppdaterat men inte har gjort det...
jag har inte haft någon ork eller tid. Rätt busy at the moment.

Ska försöka att ta igen det jag missat ikväll!

Här är Robs intervju med Cosmopolitan UK, klicka på bilden för att kunna läsa i bättre kvalité.

Vad Rob ser hos tjejer!

Rob pratar om sin musik och vad han kollar efter hos tjejer.
Väldigt mycket värd att lyssna på!



Jag kommer inte kunna att uppdatera mer ikväll, vilket jag är ledsen över men jag ska bort. Tyvärr. Bättring ska det bli men tiden räcker inte till alltid! Bättre uppdatering imorgon!
/Helen


Entertainment Weeklys framsida

Åh jag tror nog att ni aldrig skulle tro detta *tung sarkasm*. Men gissa vilka som är på framsidan av Entertainment Weeklys framsida?!?! Haha, jo Robert, Kristen och Taylor förstås!

RoBEAR

Hahah, jag som även många andra fansites om Rob har fastnat för det franska  uttalet för Robert; dte blir alltså RoBEAR. Det låter jättegulligt tycker jag och mycket mer.. ehm.. ja!

Vad tycker ni?
Nedan; en sneekpeak från en fransk intervju som Rob nyligen har gjort!


Robs klädprovning inför Twilight

Jag sitter i skolan just nu och tänkte bjuda er på dessa bilder att kolla på tills jag kommer hem (efter 5 någon gång). Ska försöka slinka in här i datasalen och uppdatera mera.

I alla fall; dessa bilder är ifrån twilights klädprovning och dem är helt nya för mig.
Kolla in Robs hår förresten, hihi ^^


Nästa stopp; Paris!

Hitills har Rob och Chris[Weitz] varit ute på sin egna lilla världsturné medan Kristen och Taylor har varit på sin. Men nu har det lilla 'gänget' samlats igen och är nu i Paris för att promota New Moon (9 dagar kvar hörrni!!).
Då jag har ont om tid ikväll (sorry, har uppsatsskrivning) så blir det nog endast de här bilderna.

Är det bara jag som tycker att det är konstigt att de inte möter fansen i Frankrike som de gör i t.ex USA eller England? Förra året stod de också på balkongen nämligen...
Har någon av er några teorier om det?


Foton av Chris Pizzello





Del 3 av Acces Hollywoods intervju!



Missade du att se del 1 och del 2?
KLICKA HÄR!


Remember Me i Mars istället?

Enligt Box Office Mojo och ComingSoon.net så har Remember Me flyttats från den 12 Februari till den 12 Mars nästa år, varför vet ingen. Observera att detta bara kan vara rykten... mer info kommer så fort det blir ännu klarare information!

Jimmy Kimmel väljer sida... eller inte?


Det känns nästan som om jag överöser er med videoklipp, och åter igen videoklipp.
Försöker att få variation men det är inte alltid så lätt!

Jimmy Kimmel blir intervjuad av E!Online om hur hans show med hela New Moon gänget gick (den spelades in för bara några dagar sen)och varför det blev värsta mediastormen på honom efter den. Han fick frågan: Rob eller Taylor och han sa att han inte kunde välja.
Det känns rasistiskt att välja mellan en vampyr och en varulv,
jag säger att jag älskar alla monster lika mycket.


HitFixs intervju med Rob.

Killen som intervjuar Rob här intervjuade faktiskt honom i början av 2008 (strax innan Twilight började spelas in), och när han berättar det för Rob så blir hela Rob ett stort frågetecken (vilket är förståeligt...). Men de pratar om tiden som har gått, New Moon och Eclipse och om Rob kommer att göra en paus eller ta det lugnare efter triologin eller om han bara ska köra på - Robs svar: fortsätta köra på.


ETs intervju med Robert!

Robert pratar om de absurda som tidningar skriver och berättar en del sanningar. Att han är känslolös och att han definitvt inte är en gnällande liten tjej. Han trodde från början att han inte var typen som skulle medverka i en sån här triologi, men att han nu verkligen försöker att passa in men att det viktigaste är att bevara lugnet som sig själv inom sig.


Vad kan vi förvänta oss på New Moon DVDn?

Collider mötte upp med Chris Weitz och ställde några frågor om
vad
vi kan förvänta oss komma på New Moon DVDn.



Collider: Vad kan vi förvänta oss på New Moon DVDn?

Christ Weitz: På DVDn kommer det att finnas några ’deleted scenes’, det kommer att finnas ett kommentator spår med mig och jag tror Kristen, Rob och Taylor samtidigt, och lite hur vi gjorde filmningen, bakom kulisserna och såna saker.

Min fråga är hur många minuter av ’deleted scenes’?


Weitz: Jag tror det är runt tjugo.

Kommer det verkligen bli så många minuter?

Weitz: Ja, men ibland visas endast de bortklippta bitarna från scenen i stället för att visa hela scenen. Det är inte bara tjugo minuter av saker som vi slängt bort. Utan det här är verkligen hela scenen.

Här är min fråga… Twilightfansen är beroende av att se saker de inte sett förut. Så hur många minuter av sådant material som inte kommer att visas på biograferna kommer att finnas på DVDn/Blu-ray?

Weitz: Jag skulle säga runt tio minuter av väldigt bra material de inte sett förut.

Men varför klippte du det?

Weitz: Det berodde på filmens längden och takten av hur jag ville att filmen skulle utspela sig.

Klicka HÄR för att komma till hela intervjun


Översättning: Helen - Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!


New Moonbild inifrån "Volturi Lair"

Ordet 'bäst' beskriver bilden. Det är bara tio dagar kvar, 10!

New Moon Presskonferans!

Bilder, bilder och åter bilder. Vilka är mycket underbara tycker jag! Enjoy!

Flippy? Kristen förklarar

E! Online har nyligen gjort intervjuer med ett par stycken från New Moon (se inläggen tidigare). Rob är rätt diskret i vad han säger om Kristen (kanske beroende på vissa rykten??) men det han säger 'makes sense'. I Kristens intervju så är Kristen beredd på att dela med sig av hennes väldigt personliga smeknamn för Rob:
Flippy.


Förlåt för oerhört kass uppdatering igår, tiden räckte inte till. Men bättring! Uppdaterar allting jag missade igår! :)

 


Rob om att han är gravid.

Anledningen till att det kommit sex inlägg med bara videointervjuer är att de släpps tätt in på varandra just nu,
här är den sjunde!

Rob driver med ryktet som en australensisk tidning skrev om på framsidan: att han är gravid!


Kristen om att återförenas med Rob

Det här är en intervju om troligtvis gjordes under New Moon inspelningen där Kristen går in på hur det var att komma tillbaka och jobba tillsammans med Rob igen. De sammarbetar så bra och de båda vet exakt hur deras karaktärer beter sig. Allt är bara så enkelt, säger hon. Enjoy!


Rob pratar om Kristen med E!Online

E!Online har gjort en ny intervju med Robert och de kommer in på pressens favoritämne; Rob och Kristen. Men Rob pratar mest om deras vänskap; dels för att de  delar samma åsikter om all den här hysterin som är om dem och att de förlitade sig på varandra under Twilight. Enjoy!


ET intervjuar Rob

Rob öppnar upp klippet emd att förklara hur själva storyn i New Moon är;
han formulerar det väldigt vackert om jag får säga det själv!
Sen kommer även Taylor och Kristen in i klippet och pratar om deras roller i filmen.
Enjoy!


Robert på Extra

"Twilight changed everything"
Det är en av de saker Rob säger i intervjun som Extra har gjort med honom, klippet nedan är endast en slags  sammanfattning med alla intervjuer som Extra har gjort med New Moon gänget.



Rob på Access Hollywood!

Ny intervju med Robert från Access Hollywood! :D
Gud vad jag har saknat hans avslappnade stil i intervjuer, och hans skratt :)

I del 1 pratar han om hur livet dels har ändrats sen Twilight och varför han gillar New Moon så mycket. Och att han bokstavligen talat göms av andra för att komma undan fans. Enjoy!



I del 2 förklarar Rob varför vampyrer är så mycket coolare än varulvar och vad han egentligen tycker om varulvsgänget som går barbröstade hela tiden. Enjoy!


Ännu mer Behind-the-scenes!

Jag bara vet att ni tycker om när jag publicerar såna här bilder;
behind-the-scenes med vår Edward Cullen!




Dagens Bild!

Okej, jag kan säga så här; jag tror inte att jag har sett denna Vanity Fair bilden förut
(från förra årets photoshoot),
har någon av er?
Men jag tycker den är så pass vacker att den får bli Dagens Bild!

En till 'behind-the-scenes-" bild från New Moon + Edward

Ja gott folk! Endast 14 dagar (13 för er som går på midnattsvisningen) kvar tills vi äntligen får se våra favoriter igen! För att 'fira' detta, att det endast är två ynkliga veckor kvar- så ger jag er en till "Behind-the-scenes" bild från New Moon och en på vår snygging Edward!


Skrivbordsbakgrunder!

Det finns ju de personer som har stooora talanger i photoshop och andra redigeringsprogram,
och andra har då inte ens en gnutta (räkna in mig i den sista kategorin!).
Och de här bilderna kan man ha som skrivbordsbakgrund på datorn och är gjorda av Kat
- som då är välsignad med en sån här talang!

Hon har gjort runt 40stycken skrivbordsbakgrunder som alla får använda, och de är underbara!
De här är bara ett urval utav dem!

Kika in på Kats blogg för att se mer av hennes fantastiska arbeten!
Klicka HÄR!




Ta chansen och ställ just din fråga till New Moon gänget!

Acess Hollywood ska möta upp med våra absoluta favoritstjärnor; Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner och Dakota Fanning och ställa frågor till dem som fans har skickat in.
De bästa frågorna kommer att väljas ut och ställas till gänget.

Klicka HÄR för att ställa din fråga!

Än så länge är det oklart när frågorna ska ställas, men självklart uppdaterar jag så fort jag vet mer.

(Om du har en trög webläsare så är det bara att skicka in sin fråga [respektabel fråga!] till:
[email protected]
och glöm inte att skriva i ämnesraden: NEW_MOON)


Rob eller Leo?


Vanity Fair har en omröstning om vem som är den största hjärtekrossaren;
Leonardo DiCaprio eller Robert Pattinson?

Klicka här för att rösta!

En till outtake från Vanity Fair- December!

Jag. vill. köpa. nummret. nu!

Robert i Italienska Vanity Fair!

Det här är den enda bilden (av de bilder som har släppts) som vi inte sett förut.
Och den är het.

Edward och hans Volvo

Volvo/Summit har släppt den här bilden ett flertal gånger, nu har den kommit i ännu högre kvalité än innan.
Finns även som skrivbordsbakgrund (kommer i separat inlägg).
(klicka på bilden för att få den i större format)

HQ bilder från Harper's Bazaar


En teaser poster för Eclipse!

Andrew Kasch från Dread Central är på det här årets AFM i Los Angeles. Det finnns massvis med olika posters uppsatta på AFM och Andrew har skickat in den här bilden bl.a.; den första teaser postern från Eclipse.
Jag själv gillar postern starkt, och att de har med en solförmörkelse är toppen!
Vad tycker ni om postern?

Robs och Chris worldtour!

Kristen och Taylor är på en egen worldtour, brasilien och mexico hitills.

Rob å andra sidan åker runt med regissören Chris Weitz
och promotar New Moon; just nu i Japan!

Sam lyfter fram Rob ännu mer i strålkastarljuset

Sam Bradley, en av Roberts närmaste vänner, fick denna fråga i en intervju:

Om det var någon eller något som du ville lyfta fram i strålkastarljuset,
vem eller vad skulle det bli?
En sångare,  ett strumpmärke,
en bistro, generellt sett så duger allt.


Sam:
Jag skulle vilja lyfta fram en av mina väldigt duktiga kompisar.
Jag har upptäckt ett 'dip'(vad menar han?) i hans profil över de senaste månaderna.
Såå, om du inte har hört om Rob Pattinson så kolla upp honom.
Han är fantastisk.


Rob och Kristen outtakes från Harper's Bazaar

Dessa bilder är bara så underbara (härligt med ännu fler bilder!)
och det finns gott om dem på robsessed!

Biljetterna har släppts!

Skriver det här  i en liten brådska, så ursäkta stavfel.
Men biljetterna har släppts!


I stockholm så har än så länge endast bio Sickla släppt sina biljetter med visningarna kl 18:00 och 21:00, åldersgräns 15 och kostnad 105kr!
Redan nu efter en halvtimma börjar båda visningarna bli fulla!!

Update! 10.04: i Stockholm: Vällingby, Camera, Lidingö och Råsunda har släppt biljetter också! Ännu har de störtsa inte släppt...

Jag tror att det kommer dyka upp fler biografer i Stockholmsområdet
varje timma eller halvtimma, jag uppdaterar så fort jag vet!
Dem flesta biografer  har släppt sina biljetter, men stockholms största (sergel, rigoletto osv.) är det ännu tyst om.
gå in på www.sf.se för att kolla om just din biograf har släppt  biljetterna till new moon!

Fjärde delen av Svenska ELLEs Maria Lindholms intervju med Rob!

Här den fjärde och näst sista delen av intervjun som Maria Lindholm gjorde i Cannes i somras med Rob!

Missade du del 1, 2 och 3 så klicka HÄR.
 
Kika även gärna in på Marias sida och kommentera så att den femte delen släpps snart! :)
Marias sida


E! Online om Robert

E! Online är väldigt flitiga på att uppdatera oss 'Twifans' med alla möjliga nyheter och framförallt repotage om våra favorit stjärnor. I klippet nedan pratar Amy Paffrath om hur sexig Robert är i Vanity Fairs nya photoshoot med honom och går även in på hans relation med Kristen. Utifrån vad de säger så verkar de inte heller tro på att det finns en romans mellan dem två.



Update: Här är ännu ett klipp om Rob, från E! Online.


New Moon musikvideo - Sattelite Heart

Sattelite Heart med Anya Marina är en av låtarna från New Moon soundtracket.
Här är hennes musikvideo med småsmå klipp från New Moon (vi har sett dem förut i den första trailern).

Vad tycker ni om videon, och låten i sin helhet?



"So pretty/so smart
Such a waste of a young heart!
What a pity / what a sham
What's the matter with you, man?"


Spoiler: The Volturi behind the scenes

I den här videon så pratar Rob rätt så mycket om den 'kungliga' klanen Volturi, och de visar även spoilerklipp! Bakom kulisserna hur de gör så att klippet ser 'verligt' ut och lite allt möjligt. Intressant men egentligen inte lika mycket spoiler som de andra klippen som har släppts.
Titta på egen risk.


På ONSDAG smäller det!

Ni har väl inte glömt bort att biljetterna till vår älskade series uppföljare släpps på onsdag?
SF har meddelat att biljetterna släpps nu på onsdag, den 4 november, till NEW MOON.

Vilka fler kommer att sitta uppe och boka biljetter det första de gör onsdag morgon?

Ännu mer från VanityFair

Bilderna bara släpps i bättre o bättre kvalité.
Dessa finns inte i inlägget under!

12st Vanity Fair bilder från Decemberutgåvan!

Visst är de underbara?

Hur man spelar Scene It- Twilightedition

Jag har skrivit många gånger om det här spelet, både Twilight och New Moon versionerna.
Det är ett bräd/dvd spel med frågor och klipp om och från Twilight eller New Moon.

Kaleb, från twilightguy.com, och Lauren, facebook.com/Twilight, har testat det här spelet och samtidigt spelat in det de har gjort så att vi andra kan se hur det går till, och för att se om det är roligt eller inte.
Är det någon av er som har spelet redan?


Rob och Chris Weitz i Tokyo!

Både Robert och regissören för New Moon, Chris Weitz, har landat i Tokyo för att promota New Moon,
troligtvis början på en världen runt tour.
*håll tummarna att TwilightSwedens namninsamling lönat sig!*


Jag vet att det är en paparazzibild, men för att bevisa att han är där och att han
har lika många fanns i Tokyo som i resten av världen så väljer jag att publicera en utav dussintals bilder.

Framsidan till Vanity Fair- December!

Hej perfekta julbild?!
Detta är framsidan till Vanity Fairs December-utgåva som de tidigare
två inläggen här på bloggen har handlat om.


Jag funderar seriöst på att köpa tidningen!
Vilka har samma tankebanor som mig?

Här är framsidans bild, lika underbar den!

Mer bilder från VF- December


Bilder från Vanity Fair- December

Som jag skrivit tidigare så ska Rob porträttera Vanity Fairs December nummer - ensam.
Nu har det läckt några utav de bilderna, och de är underbara, men räkna med att så fort de  kommer ut i bättre kvalité så kommer jag att lägga ut dem!

Rob sjunger "I'm doing fine" i How To Be

Rob, här som Art, i filmen How To Be.

I'm doing fine


Billy Burke prisar Robs musiktalang!

Billy Burke, allas vår Charlie Swan, prisar Roberts musikaliska talanger i en intervju som E! gjorde med honom i fredags. Han säger även att Rob är klart mycket bättre på gitarr än vad han själv är.

Trevligt att höra, eller vad tycker ni?


Remember Me i Sverige i Februari!

Remember Me spelades in i sommras och vi på rpattinson
uppdaterade så ofta vi kunde med information om filmen.

Jag själv ser fram emot den och har hållit tummarna på att den ska köpas in av någoot svenskt filmförlag.
Och det har inte varit i onödan!
Nordisk Film som även köpt in Twilight och New Moon har tagit det beslutet att köpa in Remember Me så att vi svenska Robert Pattinson fans kan få se ännu en film med honom, på världspremiären!

Den 12 Februari smäller det på biografer i USA och nu även i Sverige!
Vill du se filmen?

RSS 2.0