Robert på röda mattan i Brasiliansk tv

Hittade den här på RobPattzNews Twitter. Om ni inte vill höra en massa brasilianska med störigt bakgrundsljud, så kan ni hoppa till 1:14, ungefär, för att höra Robs intervju.

Tyvärr pratar de brasilianska över när han pratar, som översättning på vad han säger, men Pattinsonlife översatte grovt ungefär såhär:

"De frågar honom om han vant sig vid sitt kändisskap och han svarar att han försöker hålla sitt privata liv separerat från sin karriär. Sen säger han att han ett par timmar tidigare drack kaffe på ett café och att ingen kände igen honom. Sen frågar de honom om han tycker att Bellas och Edwards relation är hälsosam, och han svarar att när man är kär är en relation som deras det bästa för dig."

Källa: RobPattzNews Twitter och Pattinsonlifes Twitter | Översatt av Sabina - Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!


Kommentarer

Tänk på!
1. Elaka eller riktade kommentarer raderas omedelbart! "Ni" har ingenting här att göra för den här bloggen är skapad för fansen.
2. Frågor om bloggdesign? (Ja, det är jag som gjort designen till denna blogg!) Vill du också ha en? Klicka här för vidare info! OBS!!! Skicka allt till [email protected] (ej som det står där!)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0