Gott Nytt år!

Gott Nytt År alla Läsare!
Hoppas ni får ett trevligt tolvslag och bara njuter av att veta att det imorgon
blir exakt 6 månader och 30 dagar tills Eclipse kommer ut!

Bara en fråga:
Vilka kommer att avge några nyårslöften?
Jag ska, men det betyder ptur att berätta vad.


Bild gjord av CSI Kat

Intervju från How to be

Nu när julen är över ska jag försöka komma ur en liten juldepression jag haft i någon vecka nu... Och jag tänkte börja men att publicera en intervju med Rob om filmen How to be. Intervjun är mest om Robs karaktär, Art.

Den är gammal och jag är säker på att de flesta sett den, men jag publicerar den ändå. Jag har i alla fall inte sett den med så här bra kvalitet innan.


ny bild från Remember me

Här är ännu en bild från Remember Me. Titta och njut!



Källa

Fråga Rob!

"Fråga Rob" exklusivt på Facebook! Rob Pattinson vill ha dina frågor om
REMEMBER ME! Exklusivt på Rembember Mes Facebook-sida, Rob kommer svara på utvalda
frågor från er via video. Skicka din fråga om hans kommande
romantiskta drama Remember Me i fältet för kommentarer. Frågor kommer endast att
godtas från fans av Remember Mes Facebook-sida."

Alltså, bli fan av Remember mes facebooksida och skriv en fråga till Rob i kommentarsfältet så har du chans att få din fråga besvarad av Robert.

Remember Mes Facebooksida
Källa: Examiner | Översatt av Sabina - Länka hit vid kopiering. VIKTIGT!

Presskonferens i Tokyo

Här berättar Rob att han gillar Tokyo, att staden har en speciell "vibe" och god mat. Han säger också att storyn i Eclipse är mer sträv än i de tidigare filmerna.

 

Källa: Robert Pattinson Life


Vem är den bästa brittiska skådespelaren?

Just nu leder Rupert Grint över Robert om titeln "Vem är 2009s bästa brittiska skådespelare?".
Rösta här.

20 bilder från presskonferensen i LA







Se resten av bilderna på Robert Pattinson Life.

fortsättning på problemet

Ja, mitt internetproblem var tydligen inte löst. Men det verkar ha fixat sig nu, och jag håller tummarna på att det inte ska fucka sig igen. Börjar tappa tålamodet...

Jag ska försöka uppdatera lite i kväll/natt och så hoppas jag att det funkar nästa vecka, så att det slipper vara såhär!

Förlåt, förlåt, förlåt! för den utblivna uppdateringen, det kommer förhoppningsvis!

ett löst (?) problem

Hej! Jag tror att mitt internetproblem är löst, vilket är skönt, eftersom att den här helgen har varit ett helvete för mig. Så idag ska jag uppdatera så mycket jag hinner, och sen kommer det förhoppningsvis bara rulla på som vanligt.

Men för att fira mitt internets återkomst, bjuder jag på den här otroligt mysiga bilden.



// Sabina

ett problem

Tyvärr så är det något fel med mitt internet och därför har jag inte kunnat uppdatera de senaste dagarna. Jag ber hemskt mycket om ursäkt för det. Just nu är det väldigt konstigt, så problemet är inte löst än. Jag hoppas bara det håller tillräckligt länge för att jag ska kunna publicera det här inlägget.

Igen - förlåt, jag återkommer så fort det fungerar igen!

// Sabina

Videos från Japan

 

Han berättar att han gillar japanska fans, eftersom att de är väldigt respektfulla och inte tar tag i honom hela tiden. Och så får han frågan om han någonsin varit med om ett så hjärtekrossande som i New Moon, och han säger att han aldrig varit med om det, eftersom att de båda så gott som dör när de gör slut.

Källa: Robert Pattinson Life | "Översättnig" av Sabina


Intervju med MTV Radio

MTV: Taylor Lautners förvandling mellan filmerna är numera legendarisk. Berätta om första gången du såg honom och vad du tänkte.

Robert Pattinson: Jag såg inte Taylor förrän ett litet tag innan vi började filma New Moon. När han kom tillbaka hade jag samma reaktion som alla andra. Jag tänkte mest "Fan, nu måste jag gå till gymmet! Men ja, det var konstigt. Den här var skum, eftersom jag knappt gjorde några scener alls med Taylor. Vi gjorde scenerna i början och scenerna i slutet tillsammans, och han hade hela sin berättelse att utveckla, utan att jag var där, vilket är intressant, för jag hade ingen aning om var hans framträdande var på väg. Så det var egentligen inte en tävling eller något, allt var självständigt. I "Eclipse" gör vi scener tillsammans hela tiden med Bella.

MTV: Vem är din favoritvampyr på film genom tiderna?

Pattinson: Wow, jag vet inte riktigt. Jag tänker alltid på fel personer. Jag tror alltid Christian Slater i "Interview with a Vampire", men han är inte vampyren - han är intervjuaren! Jag gillar verkligen Wesley Snipes, i "Blade"filmerna. Jag tycker Wesley Snipes är grym.

MTV: Av alla Twilightstjärnor, du verkar göra minst antal intervjuer. Varför?

Pattinson: Jag tror att det är en så riskabel grej att göra intervjuer. Jag försöker att begränsa mängden intervjuer jag gör, eftersom ingen är så intressant, speciellt när du egentligen inte säger något. Jag vill inte vara någon slags tecken i en massa umgängeskretsar eller något sånt. Så jag antar att det enda du kan göra är att göra ditt jobb och se hur folk reagerar på det.

MTV: Du retas med dig själv som en som "inte säger någonting," och en massa folk ser dig som själv avvärjande. Är du det?

Pattinson: Jag får alltid höra att jag inte riktigt vet vem jag är, så förhoppningsvis kan jag inte kategorisera mig på grund av detta. Jag är bara helt okunnig om hur andra uppfattar mig. Jag har aldrig kämpat med någonting fram tills nyligen. Jag måste sluta vara så självcentrerad, eftersom folk börjar tro det. De tänker typ "tja, den är killen en idiot." Så jag har försökt att sluta vara det.

MTV: Vad var den senaste händelsen med ett fan som verkligen fått dig att skratta?

Pattinson: Jag tycker alltid att det är roligt när äldre människor kommer fram. Det var en kvinna som kom fram till mig häromdagen som måste ha varit i 90årsåldern! Och hon sa allt det där, det är mycket ovanligt. Och de säger precis samma saker som 12-åriga flickor! Det är ganska bisarrt.

Källa: Robert Pattinson Life | Översatt av Sabina - Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!

Presskonferens

Två videos från en presskonferens, från NOW. Vissa saker de säger, säger de i båda, men där är lite olika saker som sägs och vissa saker är mer utvecklade i den andra videon.


Källa: Thinking of Rob


Fem roliga videos

Hittade fem helt hysteriskt roliga videos (jag kunde inte sluta skratta). Alla är från 2008, så de är inte nya och det mesta är om Twilight, men det är kul ändå.

Här överraskar Rob MTVs gästbloggare, eller något sånt. Det är hennes första dag, och han låter henne vara den första i världen att se det första klippet från Twilight.

 

Detta var klippet som visades på MTV, efter att det blivit klippt och sånt. + en intervju

 

 

En intervju som ägde rum ett halvår senare, detta är del 1 av 3. Rob berättar bland annat om hans sätt att springa, att han inte gillar godis och om hans hår.

 

 

Del 2 av 3. Rob pratar om Never Think, att den är mycket bättre egentligen och att han var tvungen att spela den annorlunda till soundtracket.

 

 

Del 3 av 3. Rob berättar att ingen kände igen honom, förutom i LA, att hans favoritfärg är grå och att hans nya projekt var att bli mer hälsosam, lära sig stava och lära sig betala parkeringsbiljetter och att han precis avslutat ett projekt: att köpa underkläder. Och något om att han skulle klippa sina tånaglar, vilket är lite gross :)

 

 

Källa: ROBsessed


RSS 2.0