Bilder från trailern

MTV var vänliga nog att "frysa" bilder från trailern så vi har något att gotta oss i :)


Källa: www.robert-pattinson.co.uk

Registrera er!

Twilightthemovie.com har äntligen "öppnat" funktionen så man kan registrera sig för nyheter om inspelningen, trailers o.s.v.
Självklart kommer jag och Sabina även skriva om det mesta här på bloggen (det som rör Rob i alla fall) och publicera eventuella trailers och filmklipp!


Bild: www.hisgoldeneyes.com

Förklaring

Det är flera som inte förstår vad de svarta prickarna gör på Roberts kropp som man ser på bilden nedan. Förklaringen är att via de prickarna så kan man fixa det skimmer som ska utstråla från honom enligt boken.

Så resultatet kan se ut som något såhär:

(OBS! Fan-gjord bild, men det kommer se ut så på ungefär i filmen)

Snutt ut New Moon trailern!!

Jag bokstavligt talat slutade andas när jag såg det här!!! Åh vad jag längtar till måndagmorgon lite efter 03:00 då (förhoppningsvis) MTV har lagt upp hela trailern!!

Det är ett 14sekunders långt klipp från den riktiga trailern med Kristen och Robert (som ni nog redan vet Bella och Edward...) som gjorde mig helt desperat efter den 20 november då vi får se hela filmen :D

Förtjänar sitt eget inlägg

Tvivlar på att det bara är jag som gillar den här bilden!
Den förtjänar sitt eget inlägg!
Kanske ska börja med "Dagens bild"? Eller "Veckans bild" eftersom det bara öser in bilder på alla hemsidor!
Vad tycker ni?

Massor med bilder!!

Okej sorry guys, eller ledsen är i alla fall inte jag; men de flesta inlägg nu i slutet av maj kommer nästan bara bestå av bilder från New Moon inspelningen. Robert är ju i Italien och spelar in så det finns inte nyheter, intervjuer och sådant dyligt som man kan skriva om.
Och jag (Helen) kan tyvärr inte publicera alla bilder p.g.a av datorkrångel (om de av er som läste under min "gästbloggnings-period" så är det början på samma fel igen...). Men några bilder kan jag bidra med innan dator kraschar helt och hållet! ;D
Njut och dregla hur mycket ni vill!

De flesta bilder ser likadana ut, men från olika vinklar, håll och allt sådant. Men alla är ändå väldigt heta på Rob!

Det var en gång...

Det är ju så sagor brukar börja. Och Rob är ju lite (mycket) av en saga. I alla fall för oss inbitna Rob-fans (lite ordvits där). Roberts början har redan varit, men nu är det dags för min. Min början på den här bloggen om vår allas stora kärlek; Robert Thomas Pattinson.

Jag heter Sabina. Jag är 17 år gammal och bor i "den skånska småstaden", Staffanstorp. Min privata blogg kan ni hitta här. Jag är mest "känd" som den nya delägaren på RPattinson.blogg.se.

Jag hoppas att ni kommer trivas med mig. Jag misstänker att jag kommer trivas med er, och jag vet att jag kommer älska att ägna massor av tid åt att skriva om Robert.

Som Helen redan sagt, är jag bortrest till på söndag och kommer därför inte börja skriva ordentligt förrän då. Så jag antar att vi hörs då!

Ha det så fint så länge
Sabina

(PS. Jag tar mig friheten att dela med mig av en av mina favoritbilder av Rob)

Rob, Italien och Magrutor!

JustJared har lagt upp bilder från inspelningen i Italien.
Om ni undrar varför Rob har svarta små fläckar på sig så är de till för specialeffekterna, han ska ju glittra ;)
JustJared skrev att en del av Robs magrutor ser påmålade ut, men han är fortfarande väldigt het med eller utan 8pack (ja, jag har räknat).


Källa: www.twilightsweden.se

Nu är vi två

Den som blev utvald blev Sabina, så nu är vi två som kommer att blogga här om Robert.
Hon kommer att skriva ett presentationsinlägg så att ni får reda på vem hon är och förhoppningsvis kunna acceptera henne precis som ni har gjort med mig.

Tyvärr kommer ni inte kunna se vad Sabina går för när det gäller bloggande förrän på söndag/måndag för hon kommer vara bortrest, men nästan hela nästa vecka så är det bara Sabina som kommer att blogga p.g.a. att jag är bortrest och jag kommer inte kunna sitta vid en dator en sekund.

Så kika in om ett tag då Sabina har presenterat sig lite grann!
(nya bilder på Rob kommer inom kort också!)


Tider för MTV Movie Awards!!

Jag var nyss inne på twilightsweden och såg att de har skrivit upp alla tider då MTV Movie Awards kommer att sändas här i Sverige! Så det ska sändas, men först på onsdag den 3 juni... så vi får vänta tills dess!

Här är tiderna:

Onsdag 3/06 @ 13:30
Torsdag 4/6 @ 13:30
Torsdag 4/6 @ 19:05
Fredag 5/6 @ 14:30
Fredag 5/6 @ 23:30
Lördag 6/6 @ 09:00
Lördag 6/6 @ 16:25
Söndag 7/6 @ 09:00
Söndag 7/6 @ 16:25

Troligtvis så kommer någon spela in hela galan och lägga upp den på internet så fort den är klar, så vi behöver ju inte vänta såå länge för att få nyheter om vem som vunnit vad.

Sista dagen att rösta!

På söndag är det MTV Movie Awards, eller rättare sagt, natten mellan söndag-måndag sänds det. Robert (och gänget) är nominerad i alla kategorier förutom Bäst i Generationen (som för övrigt gick till Ben Stiller)

KLICKA HÄR för att ge Twilight och gänget din röst!
Kruxet är att man måste skapa ett användarkonto för att få rösta...Läs noga när ni anmäler er så ni inte får massa skräppost varje dag!

Jag är väldigt osäker på mina uppgifter nu. Först skulle det sändas kl. 03.00 natten till söndag, sen var det natten till måndagen. Nu ska den tydligen inte sändas alls! Kolla i tv-tidningen som kommer säljs idag och imorgon...det borde stå där om det sänds.


Beslutet är fattat!

Okej, jag, Bella och Louise har gått igenom era ansökningar och var faktiskt eniga om vem som skulle bli utvald. Det gick rätt snabbt att bestämma oss men vi gick igenom allt, motiveringar och sådant flera gånger, och jämförde.

Och jag kommer kanske göra vissa av er lite småledsna men jag vill få tag på "vinnaren" först, innan jag skriver ett inlägg om vem det blev. Så ni som har mejlat borde kolla era mejlboxar ikväll! Jag ska skriva det mejlet direkt när jag är klar med detta!

Vi bestämmer....

För att uppdatera er lite så sitter jag, Isabella och Louise (mina kompisar som ställer upp att hjälpa mig med beslutet) just nu och bestämmer vem av er som mejlat in som ska bli "delägare" i bloggen. Så ha tålamod!


Medhjälparen avslöjas på Tisdag!

Jag sa att i slutet av veckan så skulle jag avslöja vem som ska hjälpa mig driva den här bloggen. Men när jag kollar hur 'närvarande' mina kompisar har varit den här veckan så märker jag att många har varit bortresta under helgen. Så på tisdag kommer jag och två av mina kompisar sätta oss ner och bestämma vem av er som har skickat in som blir medhjälparen :D

Än är det fortfarande inte försent att skicka in. Ni kan skicka in ända till tisdag 18:00. Så sprid ut detta till era vänner om ni vet att de är bra på att skriva och gillar Robert Pattinson!

KLICKA HÄR för att komma till original inlägget där ni ser hur man gör!



Rob är inte bra på stunts.

“Robert Pattinson är usel på stunts.

New Moon skådisen erkände för MoviesOnline: ’Min koordination överhuvudtaget är dålig. Jag gjorde faktiskt några stunts i Twilight.’

’Men jag hade en väldigt bra stuntkopia. Han är professionell frilansare. Jag kan göra något och bli skadad samt få det att se dåligt gjort ut eller så gör han det och får det att se jättebra ut och ingen märker någon skillnad.’

’Efter ett tag, så testade jag att göra en Tom Cruise. Varje gång, typ att gå in i en dörr eller något, slutade med att jag gav upp.’

’Men jag gjorde en hel del av dem. Men jag lyckades få skador även när jag testade de lättaste stunten. Jag gick för att plocka upp Kristen och jag lyckades nästan slita av min knäsena. Och det var inte ens ett stunt.’

’Kristen väger typ 50 pounds (ungefär 25kg). Jag gjorde verkligen bort mig. Och det här var efter tre månaders träning. Jag vet inte vad som krävs.’

Stackars Rob! Det är bra att han har en stuntkopia eftersom Eclipse kommer att spelas in en månad efter att New Moon blir klar så Rob får inte bli skadad.
De måste spela in Breaking Dawn rätt snart också eftersom Edward inte åldras.”

Även fast Robert inte kan göra stunts bra så tycker vi väl fortfarande lika mycket om honom?

Källa: http://www.myparkmag.co.uk | Översättning: Helen- Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!

Rob har landat i Italien!

Vill bara säga förlåt för den sena uppdateringen idag, det kom annat i vägen.

"'Twilighters Italia' rapporterar att Robert har landat i Italien! De har också tagit bilder på fontänen som de nyligen testade."

Så här skriver Twilighters Italia:
"Av det vi förstår, så landade Robert imorse på Fiumicinoflygplatsen i Rom klockan 12.30 (lokal tid) och nu är han redan i Tuscany!
Also today, they’re shooting in the centre of the city, our friends told us that the porsche was actually there this morning. With a bit of luck we’ll have some pictures to share of that too later.
Vi har även nya foton av fontänen som testades med vatten idag (läs: igår). I några minuter var det möjligt att se den fungera och det såg verkligt ut!Vi har även några bilder på fontänen som testades med vatten idag (läs: igår). I några minuter var det möjligt att se den fungera och det såg verkligt ut!
Även idag (läs: igår), spelade de in i mitten av staden, våra vänner berättade att porchen var på plats imorse. Med lite tur så har vi några bilder att dela med oss av senare.

Källa: www.hisgoldeneyes.com | Översättning: Helen- Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!

"Twilightthemovie" har anpassat sig

www.twilightthemovie.com, har ändrat utseende för att kunna passa in i New Moon temat. Så nu kan vi förvänta oss mycket mer uppdateringar från New Moon inspelningen förhoppningsvis!

Bild: www.twilightsweden.se Källa: www.robert-pattinson.co.uk

Rob med i ny film

Förutom Memoirs och Remember Me så ska Rob tydligen vara med i ännu en till film kallad Bel Ami. Så här säger http://www.cinemablend.com;

"Robert Pattinson har inte slösat någon tid med att ligga på latsidan och att utnyttja hans nyfunna kändisskap från Twilight och göra en annan karriär som en seriös skådespelare. Visst han spelar in uppföljaren New Moon för tillfället, men utanför Twilight raddar han upp massa indie-drama åt höger och vänster. Den senaste som har lagts till på hans lista är en film kallad Bel Ami, baserad på en novell med samma namn.
Novellen handlar om en ung journalist som finner sig själv ansikte mot ansikte med ett korrumperat samhälle som är fullt av korrumperat folk.. För att överleva blir han en av dem: en mästare på att förföra, en utpressare, en skamlös social kämpe. Declan Dennellan (direktör för Variety) beskriver rollkaraktären som ”totalt amoraliskt.” Han är i stort sätt en deckare som, baserat på hans arbete i Twilight, gör att jag kan se Pattinsons slutkläm med total lättnad"

Källa: www.robertpattinson.org | Översättning: Helen- Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!

Rob på röda mattan

På premiären av Inglorious Basterds blev Rob intervjuad av ett flertal reportrar. Här avslöjar Rob att han skulle vilja vara mördare i en av Quentin Tarantinos filmer någon dag samt lite kort om New Moon.


Källa: www.robert-pattinson.co.uk

Rob auktionerar ut en kyss

Under amfAR Cinema Against AIDS 2009 Cocktail Party i Cannes hade de en auktion igår mot Aids. Robert var ett av "objekten", han auktionerades ut med en lovad träff och kyss på kinden.
Man får se i videon hur fånigt han tycker det, för han går runt i stora cirklar på scenen under budgivningen och han småfnittrar när buden rullade in.
Lyckost de två tjejer vars pappor vann budgivningen om Rob, tycker inte ni det?


Källa: www.robert-pattinson.co.uk

Bilder från Entertainment Weekly

Det finns på många hemsidor bilder från Entertainment Weeklys nummer som släpps den 29mah med bilder från New Moon på dem. Här har jag hittat en liten videosnutt med bilderna där de kort berättar lite om dem.


Även bilden la jag till om ni inte har sett den redan.

Källa: www.robert-pattinson.co.uk
 

Videointervju med Rob om How To Be

En videointervju med Robert om How To Be. Han svarar på frågor som verkar dyka upp på en skräm för honom (de syns i videon också) om hur han relaterar till filmen, hur han beskriver Art o.s.v.
Värd att se!


Tillägg

Det blev lite missförstånd med inlägget "Lite Breaking Dawn, lite semester, lite jobb...". Intervjun var lite klurig att översätta och jag har fått ändra det nämda inlägget ett flertal gånger p.g.a. det. Jag ber om ursäkt för att det blev så svårtydligt. Det som de menade i intervjun var:
Rob har planerat en 3dagars ledighet innan han börjar med inspelningen av Eclipse
KLICKA HÄR för att se det aktuella inlägget.
_____________________________________________________________

Sen ville jag bara tillägga att dagens inlägg kommer lite senare ikväll. Jag har ett viktigt skolarbete som jag måste mejla in senast idag. Hoppas ni har överseende med detta!
Tack!


Rob vill vinna en Oscar™

”Robert Pattinson tror att Twilight kommer att vinna en Oscar.
New Moon stjärnan är för tillfället i Cannes och nuddar axlar med Sharon Stone och de bästa från Hollywood.

Rob avslöjade för Collider om hans överväganden om han skulle spela Edward Cullen eller inte. Han sa: ’Jag ville inte göra en korkad tonårsfilm. Jag hade inte gjort något speciellt som någon ville se efter Harry Potter eftersom jag ville lära mig själv att spela. Jag ville inte vara en idiot. Det här kom lite på måfå och jag visste inte egentligen vad det var när allting började.’

‘Jag skulle vänta ännu ett år. Jag ville göra två eller tre till små grejer och sen göra något större och sen hände allt det här och jag bara ’jaha, okej.’ Jag hade gjort ännu en film där jag hade blivit väldigt intensiv i det hela än förut, jag kände mig tillfredsställd efteråt, mycket mer tillfredsställd än vad jag hade känt från andra filmer. Jag vet inte hur det blev eller vad resultatet från att ha blivit intensiv om något är, men man känner sig mer tillfredsställd.’

‘Jag ville ta det där i Twilight och även försöka bryta ner antagandet att en film görs utifrån en bok som säljer väldigt många kopior, varje bok som säljer många kopior görs till filmer direkt, och de är inte så särskilt bra och alla vet, även sexåringar, att det är bara för att tjäna pengar? Jag ville inte vara med i något sådant.’

’Jag trodde att Catherine Hardwicke och Kristen Stewart skulle vara stödjande för det där. Men de har rykten att tänka på medan jag inte har något rykte alls. Så jag ville vara säker att när jag väl anlände till Portland så skulle jag veta allt om allting och bara vara ’verkligen?’ Jag pratade inte med någon om någonting förutom den delen i en och en halv månad av inspelningen. Jag tror att det på sätt och vis tråkade ut folk.’

‘Jag tror att de flesta har last boken och den är lätt att läsa. Det är en bra bok. Så jag tror de flesta människor tänkte ’Jaha, vilken trevlig liten film.’ Jag håller liksom i boken och säger ’Nej! Den här kommer att vinna en Oscar!’’

Vi får vänta och se vad som händer nästa februari när 2010 års Oscars-vinnare är presenterade och får se om Rob plockar upp ett pris eller två.”
               
Källa: http://www.myparkmag.co.uk | Översättning: Helen- Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!

Robert pratar franska

Jag hittade för ett tag sen en artikel där det stod någonting om att Robert kan prata franska. Man ser från intervjuerna från Cannes att han förstår mer franska än han pratar då han svarar på engelska. Men här får ni ett klipp där Rob pratar lite franska!


Rösta på Rob

Extra TV har en omröstning om vem som är snyggast i Cannes. Det står mellan Brad Pitt och vår Robert Pattinson.
Så rösta på Rob nu ;)
KLICKA HÄR

Så här såg det ut när jag röstade:

Källa: http://extratv.warnerbros.com

Bildlänka RPATTINSON.BLOGG.SE


Sätt in följande kod bland dina kodmallar:

<a href="http://rpattinson.blogg.se"; target=";_blank";><img src="https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/982452/images/2009/bildlnk2_45105215.jpg"; border="0" width="160" height="41" ></a>

Rob på premiären

Det har tagits oerhört många bilder på Rob nu under hans tid i Cannes, och han är som alltid oerhört snygg, eller hur?!
Här kommer några bilder på Rob när han var på premiären av Quentin Tarantinos film Inglorious Basterds.
Tyvärr har alla märken på sig, men de är fina ändå..

Källa: http://www.hisgoldeneyes.com/

Fler videos från Cannes

Film & Sterren intervjuar Rob och frågar honom om hans kändisskap. Rob svarar ärligt och jag tycker lite synd om honom, han kan inte gå runt i Cannes och se sig omkring p.g.a. alla fans....
KLICKA HÄR

GMTV har ett inlägg där de pratar lite om själva Cannesfestivalen. De börjar med lite prat om Penelope Cruz och hennes film, sen kommer ett ganska långt (jämfört med de andra "avsnitten") avsnitt om Robert, även en kort intervju med honom om hans stjärnstatus. Han är fortfarande förvånad över att folk bara kommer fram till honom och ber att få ta ett kort, 'Det går liksom inte att säga; det är inte jag'.

Källa: www.robert-pattinson.co.uk

Video från Cannes

En video om och med Rob i Cannes

En annan lite längre video i sämre kvalité

Källa: www.robert-pattinson.co.uk

Medhjälpare?

Efter många redigeringar så är det här inlägget klart!

Jag söker som sagt en medhjälpare på bloggen som jag känner att jag kan lita på, som inte snor bloggen från mig eller något sådant. Jag får se hur jag gör men jag kanske ger dig en testperiod då du ska uppdatera den här bloggen som om det var din, dagligen. Eller så säger jag bara "fint, du och jag driver denna bloggen nu" och så är vi igång med bloggandet.
             Det jag söker är engagemang, man måste verkligen ta sig tid till att uppdatera den här bloggen seriöst, inte massa flum med "hihi's", "haha's", smileys och sådant som gör texten luddig. Jag gör det här för att jag själv inte har tid att uppdatera bloggen själv med alla nyheter, Rob är med i ganska många intervjuer, filmer allt för tillfället så det är lite tufft ;)

Gör så här:
Skicka ett mejl till [email protected] där du skriver lite om dig själv, dina intressen, egna bloggen (om du har) och lite sånt som du tror kommer övertyga mig om att du blir vald.

Det som måste stå:

- Namn
- Ålder
- Varför du ska bli vald
- Blogg om du har (så jag kan kolla hur du skriver ;)
- Hur länge du har varit fan av Robert (bara för skojs skull)

Någongång i slutet av veckan kommer jag sitta och bestämma mig för vem som blir, men självklart uppdaterar jag  bloggen en liten tid innan om det är någon som vill vara med i sista minuten :)


Notis!

Nej Breaking Dawn har inget officiellt slut eller startdatum, men den blir i alla fall inte filmad innan new moon och eclipse blir klara. Eclipse kommer bli klar runt februari skulle jag tro eftersom alla redigeringar och sånt måste göras innan den kan släppas på bio den (preliminärt) 30 juni 2010 :)
Jag har bara översatt intervjun som den var, jag tyckte också att den var lite konstig det där med oktober och breaking dawn, men de två har inget sammanhang.

Det blir även ikväll som jag "annonserar" efter min möjlige medbloggare/medbloggerska, så kika in!

Lite Breaking Dawn, lite semester, lite jobb...

“Om det någonsin fanns några tvivel om att Robert Pattinson inte skulle vara med i den fjärde filmen av Twilight Sagan, Breaking Dawn, han har bekräftat till Hollywood Reporter om att han kommer att vara med i filmen.

Pattinson berättade för The Hollywood Reporter att han är menad att medverka i den sista inspelningen men vet tyvärr inte när Summit Entertainment kommer att börja med den produktionen eftersom han har ett fullspäckat schema.
(Om ni läste lite för snabbt, läs igen! Breaking Dawn blir film och Robert avslöjade det!!! :D)

Han pratade även om att han kommer att synas som en flimrande bild för Bella Swans tankar i New Moon- istället för bara en röst:
Pattinson sa skrattandes: ’Du spelar ett fragment i Bellas fantasi så jag försökte att göra det på ett 2D-sätt. Jag hoppas att det inte översätts på duken som något tråkigt.’ Den hårdjobbande skådespelaren tar några dagars ledigt efter att ha avslutat ’New Moon’ innan inspelningen av ’Remember Me’ börjar. Han planerar en tre dagars ledighet efter en åtta veckors planerad inspelning av ’Remember Me’ innan han börjar spela in ’Eclipse’ i Oktober.”

Källa: http://www.newmoonmovie.org | Översättning: Helen- Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!

Nedräknare för New Moon

Jag tänkte hänga på med lite "New Moon tema" och publicera dessa nedräknare till årets höjdpunkt!

Källa: http://www.newmoonmovie.org/

Den officiella New Moon postern!

Den första officiella New Moon postern släpptes idag!
Jag tycker den är megafin! Bättre symbolik för New Moon med en bild kunde de egentligen inte ha gjort utan massor med användning av photoshop eller liknande.

Källa: http://www.newmoonmovie.org

Kass uppdatering, jag vet

Jag har inte kunnat sitta framför  datorn på jättelänge och därför  har jag inte kunnat uppdatera er med det senaste om Rob. Om ni ville veta varför så är det för att jag har legat med 39graders feber och lite till i några dagar nu, rätt så utslagen har jag varit och så har jag en hemsk hosta. Det hjälper inte att det finns de idioter som skriver taskiga kommentarer på vissa inlägg, det är bara så oförskämt!

Det blir dåliga uppdateringar p.g.a. det och för att jag har mycket i skolan. Jag vill också därför gärna ha en sammarbetspartner som kanske skulle vilja ställa upp och driva denna blogg med mig, nån som vill ta sig tid varje dag och söka efter uppdateringar om vår charmör :) Men det tänker  jag skriva i ett senare inlägg när jag mår bättre. Men mejla gärna era intresseansökningar till [email protected] så ska jag kolla in dem. Det vore även kul om ni skrev med er egna bloggadress så jag kan kolla hur engagerade ni är :)
Men nu blir det en paus på bloggen, jag är inte på topp direkt...


Grattis på födelsedagen!

Vår älskade skådespelare Robert Thomas Pattinson fyller 23år idag!

Jag känner mig lite elak, jag hade inte tänkt att göra en så stor grej av det som alla andra twilight-/robert pattinson-sidor som jag går in på; de har lagt in massor med videoklipp, bilder, hyllningar och allting. Jag tänker fokusera på hans egan viljor. Han sa  i en intervju att han inte vill ha en stor grej utav det hela, han är en helt vanlig person (som har hundratusentals fans som bara älskar honom!) och han har faktiskt rätt att ha sin födelsedag ifred.

Men kan inte ungå att lägga in några bilder på honom ändå! Har ni bilder ni vill dela med er av skicka till: [email protected]


Intervju om How To Be

Jag hittade den och förhoppningsvis fungerar det att kolla på denna.

KLICKA HÄR eller på bilden för att se videon :)



Källa: http://www.robertpattinsononline.com/

Intervju med Rob- Twilight, How To Be m.m.

Det finns en hel del videos på Rob som cirkulerar ute på internet just nu. Den här har jag inte sett förut.
Jag vet inte varför, men jag kan inte ladda upp videon här...den handlar dels om Twilight och om How To Be!

KLICKA HÄR eller på bilden för att se videon!


Källa: http://robertpattinson.org/


Bilder från Roberts teaterår

De här bilderna kommer från en pjäs som heter Tess of the D'Urbervilles.


Källa: www.robert-pattinson.co.uk

Frågor och återigen frågor...

Jag tror ni redan vet hur mycket jag uppskattar att ni läser min blogg, men att ni "bombarderar" alla kommentarer med frågor som; Hej vill du länka/ hej jag undrar om du vill länka osv. Jag länkar redan till vissa bloggar, baar för jag själv kollar in dem några ggr i veckan när jag har tid, jag kan inet acceptera allas förfrågningar och sådant. Om det här fortsätter känner jag mig tyvärr tvungen att ta bort kommentar-möjligheten, och det vill jag inte!

Om ni undrar om vi kan länka till varandra, ha varandra på blogspot så skriv till [email protected] så kan jag nogrannare se om jag vill acceptera eller inte, det skulle underlätta!

Tack!

Rob är hetast!

Robert Pattinson är hetare än Brad Pitt den här veckan.


Efter en stadig stigning, så har den 22åriga Twilightstjärnan nått första plats på USA TODAY's kändis hetta index, som mäter mediauppmärksamhet. Pattinson är bara hälften av mittuppslaget i den senaste upplagan av tidningen OK! och nådde första plats bara på PopSugar.coms lista, men han gör tillräckligt med framträdanden i andra källor (TV, online och tidningar) som gjorde så att han gick framför resten den här gången.


Pattinson var på tredje plats på Aprilutgåvan, och USA TODAY noterade att hans status stiger eftersom foton från Twilight uppföljaren, New Moon, har börjat cirkulera runt.


Och om paparazzifoton inte var tillräckligt, Entertainment Tonight släppte en officiell bakom-kulisserna-video på TV och online.


Rubriker har bibehållit ryktena om Pattinsons relationer med kollegorna och romansryktena.

Källa: http://robert-pattinson.co.uk/ / http://www.usatoday.com/ | Översättning: Helen- Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!


Tributer till Rob på visning av Little Ashes

"Öppningen av Little Ashes har rört upp massor av tributer av Robs proträtt av Salvador Dali och Dalis berömda mustache. Den första (och den här tidningens favorit) är rapporten av MTV Movie Blog om Out Magazine's visning av Little Ashes.

För hans kredit, Pattinson gick fullt in i rollen, även adopterade artistens ikoniska mustache, som nu har blivit lika 'berömd' som filmen själv. Och det drar oss nu till Out Magazine's visning av Little Ashes här i new York den här veckan. Som du ser.... så gjorde de en egen speciell sak för att hedra Pattinson."

Källa: http://robert-pattinson.co.uk | Översättning: Helen- Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!


How To Be Vinner!

Det här är en intevju från www.robert-pattinson.co.uk som jag har direktöversatt.

"Vi rapporterade tidigare att Rob hade vunnit Bästa Skådespelare på
FirstGlance Film Festival för hans medverkan i How To Be. Vi är nu väldigt glada över att kunna rapportera att How To Be har vunnit igen, den här gången för Bästa av Feståhörare Priset!

Grattis till Rob, Oliver Irving och hela gänget som är medverkande i How To Be!
"

Källa: http://robert-pattinson.co.uk | Översättning: Helen- Länka gärna vid kopiering! VIKTIGT!


Ny videointervju med Rob om How To Be!


Vill ni att jag ska översätta den så kommentera!

Dålig uppdatering

Förlåt mig så hemskt mycket för min dåliga uppdatering. Det har ju varit hockey på tv! Men det ska bli ändring på det, jag vågar inte kolla ikväll när det är Sverige-Kanada, så jag ska roa mig med att uppdatera er med det senaste! Kolla in under kvällen så ser ni kanske uppdateringar!

/Helen

Bilder från New Moon

Lainey Gossip har tagit nya bilder från New Moon inspelningen, de här är när Bella åker motorcykel.
  
   
Källa: http://robertpattinson.org/


Nya bilder på Rob

Scott Weiner hade en fotosession med Rob för ett tag sen. Här är bilderna (klicka på dem för att få dem större)

   

Källa: http://robertpattinson.org/

Ny bild från Little Ashes och tjuvlyssna på soundtracket!

Tjuvyssna på fem låtar från Little Ashes-soundtracket. KLICKA HÄR


Den här bilden är rätt häftig ;)

Källa: www.robert-pattinson.co.uk

Slår hål på rykten

"Ontheredcarpet.com pratade med ett antal av Twilightstjärnorna igår för att gå till botten med några av de största ryktena som cirkulerar hela gänget, särskilt en speciell ung stjärna - Robert Pattinson (Edward Cullen).
Peter Facinelli (Dr. Carlisle Cullen), Kellan Lutz (Emmett Cullen), Edi Gathegi (Laurent), och
Michael Welch (Mike Newton) satte sig ner med oss, en och en, för att reda ut allting!

Twilightstjärnorna var väldigt graciösa, intressanta, komiska och engagerade i sin vampyr familj. När vi pratade med dem om filmen [New Moon] så blev det väldigt snabbt klart att de är mer än bara kollegor. De umgås ute tillsammans, håller spel-kvällar i sina hus, pokerturneringar i Peters hus m.m. De älskar att arbeta tillsammans. Så ryktena att 'gänget' är på kant med varandra är helt och hållet falsk.


Kellan gjorde oss tjänsten att bryta ryktet om att Rob inte duschar och har ett luktproblem. Tack gode gud för det! Den 24-åriga skådespelaren säger att han alltid blir frågad om Robs hygien och har inga problem alls att tala om rätt fakta.
'En av de bästa  frågorna jag har blivit frågad om ett antal gånger är; Luktar verkligen Rob illa? Duschar han? Du vet att jag aldrig är där när han duschar, men jag tror att han gör det och om han mot förmodan inte skulle göra det så har han en väldigt god kroppslukt,' sa Kellan
Eftersom fler projekt är planerade, säger alla fyra skådespelare att de vill arbeta tillsammans igen.
'Det finns inte en enda skådespelare i familjen som jag inte skulle gå och göra ett nytt projket med imorgon. Alla har blivit som en familj för mig och alla är väldigt begåvade. Det skulle vara så kul om vi alla blev återförenade i ett annat projekt,' sa Peter.

Källa: www.robert-pattinson.co.uk | Översättning: Helen- Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!


Scener som vi har väntat på

Här är kyssscenen från Little Ashes.
Det finns även en mer intimare scen med Rob och Javier Beltran KLICKA HÄR


Källa: www.robert-pattinson.co.uk

OBS VIKTIGT! Ny mejladress till bloggen!

För att göra det enkelt att komma ihåg mejladress så har jag inte "ändrat" den så mycket.

Den nya adressen är:

[email protected]

Det är hit ni hädanefter ska mejla frågor till mig, bilder ni kanske tycker jag ska lägga upp (då länkar jag naturligtvis till din blogg om du har) allt ni inte får ut av alla inlägg här på bloggen.

Rob kom #1 på Yahoos "Hunk-O-Rama"

Yahoo Film har gjort deras val om de män som har nått "snygghet" och Rob är listad på toppen. Här är hur de beskriver hur de bestämde sin "hunk-o-rama" lista och deras detaljer över att rob är nr 1!

Den jätttestora sommarsuccen hägrar i luften som från en helikopter och det menas med att det är tid för en "hunk-o-rama" omröstning. Vad är kvalifikationerna för snygghet?

-Ha stort nätintresse, räknat på hur många sökningar under de 30 senaste dagarna.
-Stjärna i en film med vår/sommarpremiär. (Ledsen Matt Damon ochh Dwayne Johnson.)
-Utöva ett slag, ha sönder en bil, blänga hotfullt eller dansa rätt bra...allt utan komisk effekt. (Ledsen Paul Rudd och Seth Rogen.)
-Var en man. (Ledsen Beyonce och Angelina Jolie.)
-Vara med i "Twilight", även fast uppföljaren kommer ut i November. (Ledsen er "icke-twilighters".)

1. ROBERT PATTINSON

    Som filmens lynniga och glistrande vampyr har Pattinson inte flyttats från de 100 mest sökta på Yahoo! sen "Twilight" tog steget från bok till vita duken. Även hans alter-ego Edward Cullens sökningar skulle hamna på en 7 plats. Vi argumenterar inte med blodsugare."


Källa: http://www.robert-pattinson.co.uk/ | Översättning: Helen- Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!

Dags att sätta igång!

Har fått nya kommentarer, alltid roligt och tack än en gång för att ni ger mig er tillit :D

Therese har en egen blogg, kolla under kategorin "Ägaren | TessHP" där hon presenterade sig själv. Tyvärr uppdateras den inte allt för ofta :)

Det hade varit fint om jag hade kunnat tillbringa den här helgen med att uppdatera bloggen med alla nyheter, men jag var borta på TwiNight så det blev lite problem med det.... Hehhe. Men nu ska jag sätta igång och uppdatera! Och ni får ursäkta om det inte kommer upp inlägg varje dag, skolan prioriteras aningen mer ;)

RSS 2.0