Robert Intervju för Seventeen ME

TwilightPoison postade en intervju med Rob som han gjorde för marsnumret av Mexiko's
Seventeen. Intervjuen är översatt till engelska och jag översatte den till svenska nu, bara för er!
OBS! Intervjuen är från förra året!

Var du fascinerad av vampyrer?
Inte direkt. Jag tycker att besattheten vissa människor har till dom är konstigt. Jag läste bara Dracula när jag spelade i filmen.

Hur känner du över att ha så många tjejer efter dig?
Det är läskigt eftersom att det är något som aldrig hänt mig förut. Twilight fans är mycket trogna till boken och Stephanie Meyer. Jag hade negativa reaktioner till 100% från fans när jag fick rollen som Edward.

Varför?
För allt. Edward är någon slags perfekt varelse, den perfekta killen. Och fansen ville ha en kille som Leonardo DiCaprio, men Edward ska ju vara 17 år. När jag träffade Stephanie Meyer, godkände  hon mig som karaktär och nästa dag så hade bokstavligen alla fans ändrat uppfattning och accepterade mig.

Det måste vara svårt att försöka vara så perfekt.
Det är det. Först läste jag boken och jag tänkte att det fanns ingen chans att jag skulle kunna spela och skapa alla dessa perfekta beskrivningar av Edward. Ingen i världen kunde ha kommit till världen så häftig. Sen läste jag manuset och gjorde audition med Kristen, och hon spelade på ett väldigt oväntat sägg. Hon gav styrka till Bella och det gjorde Edwards karaktär lite "svagare", och därifrån klarade jag det. Han som är någon slags av demon är helt tagen av henne. Hon dominerar honom.



Hur känner du om att få vara med i en så storsäljande hit som Harry Potter och nu i Twilight?

För att var ärlig har jag aldrig tänkt på detta när jag fick rollen. Harry Potter var min första chans att nå publiken och nu har den här filmen blivit väldigt lyckad också. Det var väldigt oväntat.

Har du varit hårdare med dig själv, eftersom att du spelar en sådan perfekt karaktär?
Inte direkt. Jag försökte inte ens vara perfekt, jag bygger honom på kändisar som James Dean, personer med en oändlig charm. I den här filmen är han väldigt ridderlig, men jag försökte få honom sexigare i filmen. Jag använde det faktum att jag är vampyr, jag vill att folkska tro att jag är mystigt och farlig på samma gång.

Tror du att du blivit ett paparazzi mål?
Ja, bokstavligen. Det är så konstigt.

Så de känner igen dig mer nu?
Ja, jag vet inte om det är på grund av det här irriterande håret. Egentligen behöver jag klippa mitt hår, alla vet vem jag är på grund av mitt hår, men de vet inte ens mitt namn.

Sparar du ditt hår så långt av en anledning?
Vi filmar New Moon snart. Jag skulle älska att få ett buzz men jag är inte säker. Plus, om jag gör autditions för något kommer det finnas människor som vill se lite längre hår.

Hur började du skådespela?
Jag gick aldrig på någon speciell skola. En dag var min pappa på en restaurang och han såg en massa snygga tjejer, så han frågade dem vart dem var på väg och dem sa "Theater Club", så min pappa sa att jag var tvungen att åka dit. Det var så pinsamt.



Hur kom du till Hollywood?
Jag letade efter en manager efter Harry Potter. Förra året var jag med i en film som jag spelade Salvador Dalí och jag tog det på största allvar. När jag kom tillbaka till London ville jag göra något annat, jag gick på audition och tre dagar senare var jag "anlitad" för Twilight.

Vilka var dina drömmar innan du börade skådespela?
Jag ville bli pianist och spela på pubar i London.


Det finns en låt av dig på soundtracket, planerar du att släppa ett album?
Jag släpper inte ett album, det vore för mycket!


Finns det någon skådespelare du ser upp till?
Jag har alltid varit besatt av Jack Nicholson. Jag jag föredrar 70-tals filmer och jag gillar James Dean-style, han är fantastisk.

Källa | www.robert-pattinson.co.uk | Översättare: Jag - länka hit vid kopiering! VIKTIGT!


Sneak Peek på Rob i ET



En liten tjuvtitt på intervjun då Rob berättar om New Moon. Hela kommer
ev. upp på torsdag då han och några till från New Moon cast medverkar i ET.

Källa | www.hisgoldeneyes.com

Instyle Magazine Photoshoot



0030.jpg
 0029.jpg 003.jpg  0022.jpg 0020.jpg
0021.jpg 0024.jpg 0025.jpg 0026.jpg 0027.jpg

Fler bilder från Instyle Magazine's photoshoot!
Denna och också Vanity Fair's photoshoots
är mina favoriter. Bilderna är så jäkla fina. Ljuset. I love.

Källa | www.robertpattinsononline.com

EXKLUSIVT! Lyssna på Robs låtar!

Som ni vet så har Rob tre låtar med på How To Be Soundtracket. Jag har en glad liten
surprise för er alla, ni kan nu faktiskt lyssna på dem alla tre! Det gör ni här nedanför!

 

2. Chokin' on the Dust Pt. 1
7. Chokin' on the Dust Pt. 2
22. Doin' Fine

Om dessa länkar inte skulle funka eller om ni vill
lyssna på resten av soundtracket, kan ni klicka här!

Källa | www.robertpattinsononline.com

Rob hos Ellen Degeneres Show 081121



Skönaste kommentaren han fäller är ju:
"Technically I am driving, but l don't actually know how to drive."

Haha! Förövrigt en väldigt rolig intervju! Men jag måste faktiskt säga att de flesta intervjuer med honom
är roliga. Han är alltid så pratsam och glad. Han tappar aldrig humöret? Hur klarar han det egentligen?

Källa | www.youtube.com

Dossier photoshoot



   

Källa | www.dogirl.blogg.se

En sneak peek från New Moon-inspelningarna



Här följer en liten tjuvtitt från den kommande fortsättningen, New Moon.
"ETonline gives you an all-new sneak peek inside
the exciting set visit and revealing interviews!"

Den här får mig bara att börja längta ännu mer! Och jag har faktiskt en bekännelse, jag har ju tidigare gått ut i bloggen att jag inte tänkt läsa New Moon fören efter jag sätt filmen, det där gäller inte längre! Jag kunde bara inte hålla mig mer, så jag sprang och köpte boken innan jag reste bort. Men jag försöker fortfarande dra ut på boken så mycket som möjligt, är vid kap 6 och nu tänker jag suga lite på den karamellen.

Källa | www.robertpattinsononline.com www.etonline.com

Intervju med Rob av Seventeen Mexico

Den här artikeln har blivit översatt två gånger, först av Seventeen Mexico till engelska, sen av mig till svenska!

"Twilight Poison publicerade en intervju som Rob gjorde för Mars-nummret av Seventeen Magazine. Här är deras översättning av frågorna och svaren. Det ser ut som om att intervjun gjordes i slutet av förra året, men vem kan stå emot att läsa när Rob säger 'Det är så konstigt' mer än en gång?

-Var du fascinerad av vampyrer?
Inte egentligen. Jag tycker att beroendet som vissa personer har mot dem är konstigt. Jag läste bara Dracula en gång när jag spelade in den filmen.
-Hur känns det att ha så många tjejer som följer efter dig?
Det är rätt läskigt eftersom det är inget som har hänt mig innan. Twilightfans är väldigt lojala mot boken och mot Stephenie Meyer. Jag hade 100% negativa reaktioner från fans när jag fick rollen som Edward.
-Varför?
För allting. Edward är någon sorts perfekt person, den idealiske killen. Och fans ville ha en kille som Leonardo DiCaprio, men Edward är menad att vara 17. När jag mötte Stephenie Meyer, godkände hon mig som den personen och bokstavligt talat, nästa dag var jag accepterad av alla fans, de hade ändrat åsikt om mig.
-Det måste vara svårt att försöka vara så perfekt.
Det är det. Först läste jag boken och tänkte att det fanns ingen chans att jag skulle kunna gestalta alla beskrivningar av Edward. Ingen i hela världen skulle kunna tillförse världen med en sådan varelse. Sen läste jag manuset och gick på audition med Kristen, och hon spelade på ett väldigt oväntat sätt. Hon gav styrka åt Bella så det gjorde Edwards figur lite svagare, och sen tog jag över. Han, är något slags monster, blir helt besatt av henne. Hon äger honom.
-Hur känns det att vara i en så stor film som Harry Potter, och nu Twilight?
För att vara ärlig, så tänkte jag aldrig på det när jag fick rollen. Harry Potter var min första chans att nå en publik och nu har även den här filmen fått stor framgång. Det var väldigt oväntat.
-Har du varit hårdare mot dig själv, eftersom du spelar en så perfekt figur?
Inte egentligen. Jag försökte inte att vara perfekt, jag baserade honom som stjärnor som James Dean, människor med en oändlig charm. I den här filmen är han väldigt stark, men jag försökte att göra honom sexigare i filmen. I använde faktan att jag är en vampyr, jag vill att personer ska se mig som mystisk och farlig på samma gång.
-Tror du att du har blivit en av paparazziarnas offer?
Ja, bokstavligen. Det är så konstigt.
-Så de känner igen dig mer nu?
Ja, jag vet inte om det är för att jag har det här irriterande håret. Jag behöver faktiskt klippa mitt hår, alla vet vem jag är p.g.a mitt hår, men de vet inte ens mitt namn.
-Varför har du ditt hår så långt av någon anledning?
Vi ska spela in New Moon snart. Jag skulle älska att ha en riktigt kort frisyr men jag är inte säker. Plus, om jag gick på audition för någonting så vill människor se lite längre hår.
-Hur kom det sig att du började med skådespeleri?
Jag gick aldrig i teaterskola. En dag var min pappa på en restaurang och han såg en hel drös med snygga tjejer, så han frågade dem vart de gick och de svarade "Theatre club", så han sa åt mig att jag var tvungen att gå där. Det var bara så pinsamt.
-Hur kom du till Hollywood?
Jag letade efter en agent efter Harry Potter. Förra året var jag med i en film där jag spelade Salvador Dalí och jag tog det väldigt seriöst. När jag kom tillbaka till London så ville jag göra något annat, jag gick på audition och tre dagar senare var jag inbokad för Twilight.
-Vad var dina drömmar innan du började med skådespeleri?
Jag ville bli en pianist och spela på pubar i London.
-Det finns en sång gjord av dig på soundtracket, planerar du att släppa ett album?
Jag tänker inte släppa ett album, det skulle bli för mycket!
-Finns det någon skådespelare som du ser upp till?
Jag har alltid varit besatt av Jack Nicholson. Men jag föredrar filmer från 70-talet och jag gillar James Deans stil, han är otrolig."


Källa: http://www.robert-pattinson.co.uk/ | Översättning: Helen- Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!

Nytt klipp från "How to Be"

Ett längre klipp från How To Be än den lilla snutten vi såg i trailern jag publicerade tidigare


Källa: http://www.robert-pattinson.co.uk

Rösta på Rob!

Turneringen för 4tnz! "Hottie's" (läs: snyggaste) är snart över, det är absoluta slutfasen nu; det står mellan Robert Pattinson från twilight och David Archuleta från american idol.

KLICKA HÄR

I det första delmomentet slog Rob twilight-kollegan Jackson Rathbone, samtidigt var deras konkurrenter på samma "halva" av finalen; Kellan Lutz  och Taylor Lautner. Båda från Twilight, sammanträffande.... Taylor gick vidare där och skulle möta Robert i en till röstning.

Rob vann, han gick vidare till finalen och fick möta David Archileta (som slagit Jesse McCartney, T.I. och Pete Wentz), när jag röstade alldeles nyss stod det 65% till Rob och 35% till David... RÖSTA!

Källa: http://www.robert-pattinson.co.uk

New Moon show

Et online har gjort en trailer för deras program om New Moon (precis som MTV hade sina twilighttisdagar...). Liten sneak peak från själva filmen samt några kommentarer från intervjuerna de har gjort.



Källa: http://www.hisgoldeneyes.com

Robert är mest "valbar"



"Mest valbar #1: Robert Pattinson, 22

'I fjol var allt jag ville göra att få en flickvän,' säger Twilight-skådespelaren med ett skratt. Han borde inte ha några större problem att hitta någon nu."

Källa: http://www.robert-pattinson.co.uk/ | Översättning: Helen- Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!

Videos tillhörande förra inlägget

Dessa ville inte sitta ihop med föregående inlägg, men de  hör ihop! :D

Källa: http://www.robert-pattinson.co.uk

Karriärsråd till Rob!

"Film.com publicerade en artikel om karriärsråd för Rob. Råden går från de förutspådda Hår-kommentarerna, till den komiska sidan (som vi alla känner till och älskar).
De här är de fyra råden:

1. Få ordning på håret
2. Tänka på stand-up
3. Få det där söta ansiktet i en variabel av filmer
4. Fortsätta med musik-karriären"

Källa: http://www.robert-pattinson.co.uk/ | Översättning: Helen- Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!

Rob i "i-D Magazine"

"Trendhunter.com har publicerat bilder på Rob tagna för Maj-nummret av 'i-D Magazine'

Robert Pattinson blev fångad på bild av den talangfulle mode och stjärnfotografen Matt Jones i en fräsh och tillbakalutande fotosession. Sessionen visar Roberts unika och sexigt rufsiga hårfrisyr.

Med den medföljande bilagan framställs Robert Pattinson som 'den nya modeikonen förden nya generationen.' Genom att kolla på dessa underbara foton och hans populära filmaffisher, så är han säkert den nya modeikonen för den nya ikonen."
(bilderna är klickbara)

Källa: http://www.robert-pattinson.co.uk/ | Översättning: Helen -Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!

Bilder på Rob som Salvador Dali


Källa: http://www.robert-pattinson.co.uk/

Ny bild på Rob från japan!


Såå snygg!

Källa: http://www.robert-pattinson.co.uk/

Entertainment Weekly ...

"Entertainment Weekly pratade med Bobby Long om 'privilegierna' om att vara vän med Robert Pattinson och den media-uppmärksamhet han har fått sen Rob framförde hans (och Marcus Fosters) sång 'Let Me Sign' på soundtracket. Han har sedan dess fått mycket uppmärksamhet och mer fans, men inte som Rob:

'Rob får 99 miljon procent mer [uppmärksamhet av fansen],' erkänner Long, 'men det är fortfarande galet. Han och jag gick på premiären i London tillsammans, och han blev helt anfallen åt höger och vänster. För mig, är det tydligt [att fansen tycker om mig] men inte lika extremt, men det är fortfarande häpnadsväckande att se. Och ni vet,' lägger han till med ett skratt, 'det fanns gratis öl överallt, så vi blev rätt så fulla och jag fortsatte tracka killen från Superbad, McLovin´. Han var väldigt snäll måste jag säga!"

Trevligt att Robs framgång gynnar fler än bara han själv tycker jag!



Källa: http://www.robert-pattinson.co.uk/ | Översättning: Helen -Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!


The Sommer House


För några veckor sedan så kom det tydligen en ny video för "The Sommer House" upp på You Tube av regissören av filmen; NJ Silva. Trailern är även uppe på Silvas blogg som den officiella trailern för den 12 minuterlånga filmen med stjärnor som Robert Pattinson och Talulah Riley.
Hur som helst, det finns ingen uppdaterad information om när och var filmen kommer bli släppt. Filmens officiella hemsida och IMDb visar fortfarande filmens premiärdatum som "April 2009".

Källa: http://www.robert-pattinson.co.uk/ | Översättning: Helen - Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!

Ny trailer till "Little Ashes"


Källa: http://www.robert-pattinson.co.uk/

Rösta på Rob!

MTV Movie Awards är i gång igen, och vår favorit är nominerad i fem kategorier;
  • Bästa manliga prestation (Best Male Performance)
  • Bästa manliga nykomling (Best Male Breakthrough Performance)
  • Twilight som bästa film (Twilight as Best Movie)
  • Rob och Kristen för bästa kyss (Rob and Kristen for best kiss)
  • Rob och Cam för bästa fight (Rob and Cam for best fight)
Så kom igen nu och rösta HÄR


Källa: http://www.robert-pattinson.co.uk/

Är Rob den nya Leo?

Nicole Guanlao på MTV har skrivit ett blogginlägg där hon jämför Rob med Leonardo DiCaprio. Först när jag sg titeln så blev jag väldigt tveksam, killarna har ju inte så mycket gemensamt, men sen när jag läste hela texten, då förstod jag hur hon tänkte!
Både Rob och Leo är väldigt lika, Leo var med  i Tiitaic som blev en stor hit världen över, fortfarande när jag ser den grinar jag. Man blev helt kär i Leo, men när man såg andra filmer där han var med blev man lite besviken, men det var där han verkligen visade sin skådespelartalang! Titanic var låset som öppnade sig för hans karriär.
Likande historia med Rob. Han har varit md i ett fåtal filmer, som nästan ingen har hört talas om (förutom Harry Potter). Men nu när han var med i Twilight så låstes hans lås upp också, alla vägar är öppna.
Deras karriärer bygger på bakvända historier, Leo började med en riktigt djup kärlekshistoria sen övergick han till mer seriösare filmer, Rob börjademed  seriösa filmer och den senaste blev Twilight; *trumvirvel* en kärlekshistoria (som blev världskänd väldigt snabbt, precis som Titanic)!

"Det ser ut som om Robs och Leos karriärer går åt liknande håll. Båda var med i stora filmer som visade dem vägen in till rampljuset, och de följer upp dem med mer seriösa filmer som är menade att visa deras skådespelartalanger. Fast "Little Ashes" var inspelad innan "Twilight" så tvivlar jag på att den skulle dra till sig lika mycket media uppbåd om det inte vore för Robs nyförtjänta stjärnstatus."

Källa: http://moviesblog.mtv.com


Klipp från "Little Ashes"


Källa: http://www.robertpattinsononline.com/

Nya bilder på Rob!

Nu kommer det ett par nya bilder från VF och Vmans fotograferingar :)
VFVF
VF
VmanVmanVman

Fler bilder hittar ni HÄR (VF) och HÄR (Vman)

Källa: http://www.hisgoldeneyes.com/

Förhandstitt på "How to Be"

Tyvärr funkar det inte att klistra in klippet med förhandstitten. Men klicka HÄR eller på bilden för att de den.


Scene it?

Scene it? är ett spel där man har en dvd och ett spelbräde/frågor som man spelar med... DVDn "säger" vad man ska göra och så ska man göra  det på spelbrädet/svara på frågorna....det vill säga om jag har uppfattat det rätt.


Det kommer ut i Oktober 2009 i USA på vissa hemsidor (än så länge),  så om man vill bli mer "nära" Rob som en av hemsidorna, jag har läst på, har  skrivit så ska man beställa det redan nu. Det verkar vara väl värt  att investera i eftersom det tydligen ska innehålla lite material från New Moon (även en snutt av Twilight)
I spelet ingår:
Spel Dvd, 4 samlar brickor, 150 frågekort, 30 ödeskort, 1 sexsidig tärning, 1 åttasidig tärning och en instruktionsmanual.


Fler bilder från New Moon

Som rubriken säger; det har kommit  fler  bilder från inspelningen av New Moon!




Källa: LaineyGossip.com

Glad Påsk!

Jag önskar er alla en riktig god påsk, full med godis och glädje! Jag tänkte också ursäkta mig lite för jag kommer inte vara vid datorn så mycket idag, vill umgås med  familjen så det blir nog inga uppdateringar idag, hoppas ni har överseende för  det!

Men som jag har lovat så skulle jag lägga ut den sista bilden idag, den jag tycker är snyggast av dem alla!


GLAD PÅSK ALLESAMMANS!

Liten spoiler om new moon!

LITEN SPOILER!!!!

Det är ett par tjejer som har lyckats få en jättebra utkikspunkt över New Moon inspelningen. Det ären väldigt suddig video men kollar man ett antal ggr så ser man skådespelarna tydligt. Bellas truck syns också!

Källa: HollywoodDrift på YouTube

Rob kommer fortfarande vara känd om 10 år

I en röstning på KansasCity.com blev läsarna frågade en fråga:
Vilken ungdomsstjärna tror du kommer vara känd om 10 år?

Gissa vem som kom på andra plats?! Joo, vår favorit Robert Pattinson (26%), efter Kristen Stewart(57%). Mer personer på listan är bl.a. Zach Efron(7%), Jonas Brothers(4%), Miley Cyrus(3%) och några till(3%).

Även om Rob bara kom tvåa så vet vi fans ju att han kommer vara vår stjärna för en mycket längre period  ;)

Källa: http://robertpattinson.org/

Glad Påsk


Det kommer en sista imorron!!Håll utkik efter den :D

Bilder från New Moon

Goda nyheter mina vänner! Det har kommit  bilder på Rob, från inspelningen av New Moon.
Bilderna är från en av scenerna på parkeringsplatsen på Forks High. 

    
    
   
Han verkar vara väldigt glad på den här inspelningen :D

Källa: http://laineygossip.com/

En ny sång på väg?

Amanda Bell för "Examiner" har intervjuat Sam Bradley (Robs kompis som bor i Vancouver, det var han skrev 'Never think' med Rob) och frågat honom om lite olika ting.

Sen gick ämnet över till Twilight/New Moon. "Och för oss andra? Jo, jag frågade Sam om han och Robert Pattinson höll på med någonting i Vancouver (medan Rob spelar in uppföljaren till Twilight: New Moon med Kristen Stewart, Taylor Lautner, Nikki Reed, Kellan Lutz, Ashley Greene, Peter Facinelli, Jackson Rathbone och resten av teamet), och han sa att
'Jo vi har faktiskt skrivit en väldigt bra sång'


Jag frågade honom om han kanske skulle försöka få med det på New Moons soundtrack och Sam sa att han 'kunde' göra det under övervägande, men han har inte 'någonting att försöka få med för tillfället, för om [han] skulle försöka få med någonting skulle det behöva vara på en högre nivå än vad det är på nu.'
Det kommer med tiden Twilightfans.


Källa: http://www.robertpattinsononline.com/ | Översättning: Helen - Länka  hit vid kopiering! VIKTIGT!

Robert fyller år snart

Den 13 Maj fyller Robert 23år. Tiden går fort när man har roligt ;)
http://www.robert-pattinson.co.uk/ har därför skapat en födelsedags-hälsnings-sida eller vad man nu ska kalla det.  Där får fans skriva sitt namn och hälsning som de sen kommer att skicka till Rob.
Men kom ihåg  att deadline är den 1maj!!

Så jag tycker att vi fans ska skriva på, men när ni gör det; glöm inte att bekräfta er hälsning (tryck på "continue") på sidan som kommer upp efter att ni klickat på "sumbit", annars kommer inte hälsningen fram.

Källa: http://www.robert-pattinson.co.uk/

Glad Påsk


Jag kommer lägga upp såna här bilder till på lördag, den bästa kommer sist!

Fejkade rykten om Rob och Nikki

Det har ju gått rykten om att Robert  är ihop med Nikki Reed, men enligt E!online så är de här ryktena falska. Att de är jättenära vänner är bekräftat av dem båda, men att de ska ha en närmare relation än så finns det inga uppgifter om. Att de lämnat en bar tillsammans en kväll betyder ju inte att de är ett par, och att Nikki missade ett plan p.g.a. att hon var med Rob kan ju hända vem som helst.

Media vill ju para ihop Robert med vem som helst, bara för att ha någonting att skriva om.  Han har varit "tillsammans" med Kristen Stewart, Natalie Portman, Paris Hilton och nu Nikki Reed. Ser ni någon trend?

 Vad tror ni; tycker ni att Rob och Nikki skulle passa som ett par och tror ni det här är sant?

Ni kan läsa hela  texten på engelska här


Jag själv läser de  här ryktena (eller de som sägs vara rykten) med stor njutning, vissa är så absurda att man börjar skratta!

  Källa: http://robertpattinson.org/ | Bild: E!online | Den översatta summeringen: Helen- Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!

Tjuvlyssna på soundtracket till How To Be

Det går att lyssna en liten snutt på en av låtarna från soundtracket till How To Be.

Klicka här


Källa: http://www.robert-pattinson.co.uk/

Storbrittaniens försök att locka köpare

Storbrittanien, precis som många andra länder,  försöker locka köpare,men med en annan slags metod. De har tagit ett gäng killar som ska klä ut  sig till Edward, få på sig linser och smink och kläder, som sen ska gå runt på stan och få folk att köpa DVDn.



Jag tycker det är en sjuk idé, de kunde ju ha hittat killar som liknar Rob mer. Ingen gör Edwards roll lika bra som Rob!

Källa: http://www.hisgoldeneyes.com/

Rob är 3e hetaste killen enligt Seventeen



Som bilden visar så har tidningen Seventeen utsett de hetaste killarna i Hollywood. Robert hamnade på 3e plats medan hans medspelare Kellan Lutz och Taylor Lautner hamnade på plats 10 respektive plats 17.

Källa: http://www.bellaandedward.com/ | Bild: http://www.hisgoldeneyes.com/

Rob är expert på brytningar

Vi alla vet ju att Rob är från London och har varit tvungen att träna bort sin brittiska brytning och träna in den amerikanska. När han fick rollen som Salvador Dali så var han tvungen att lära om på nytt - den här gången till spanska.

"'Jag tycker det är en otrolig spansk brytning,' berömde Joel Goldes, en veteran inom dialektträning som har spenderat 18 år att jobba med Nicolas Cage, Jim Broadbent, Jennifer Garner och andra skådespelare. Golde säger att han var imponerad av den London-födde Pattinson. 'Jag tror att om jag inte visste vart han kom ifrån så skulle jag inte märka något.'"

Lite lovord  från en erfaren expert, det tackar och bugar vi för. Men det finns andra som inte var lika positiva men fortfarande imponerade av Roberts insats;

 "'Det jag hör är faktiskt en blandning. Jag hör väldigt mycket av hans amerikanska som han har lärt in,' sa brytnings tränaren Claudette Roche, som säger att Pattinsons insats som Salvador Dali var allt svårare eftersom hans medspelare Javier Beltrán är från Barcelona. 'Eftersom han jobbar med Javier, som är spansk, så är kontrasten mellan dem väldigt stark. Javier har ju en väldigt stark, spansk brytning.'"
Källa: http://www.robert-pattinson.co.uk/ | Översättning: Helen - Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!

P.S. Roberts motspelerska Kristen Stewart fyller 19år idag. Grattis till henne!

Rob gillar spaghetti och kötbullar

"När han spelar in sitt andra stora projekt Twilightuppföljaren New Moon i Vancouver, Kanada, så tycker Robert Pattinson om att äta spaghetti med köttbullar och dricka en 'Global cocktail' på den lokala lunch-restaurangen som heter Glowball and Satay Bar.
Enligt restaurangägaren Jan Wichmann så äter den brittiske hunken där rätt ofta tillsammans med de andra  skådespelarna.

'De har besökt oss runt fyra gånger och Robert älskar verkligen vår Global cocktail,' säger Jan,
förklarar att 'det är en blandning av Martini, Vodka, Alize och fruktjuicer.' Jan fortsätter avslöja,
'Han hade ett flertal av dem den sista gången han var här och när han gick så var han på väldigt gott humör.'
'Robert gillade även vår speciella spaghetti rätt som vi gör på köttbullar med nötkött -
han har beställt det varje gång han har ätit hos oss,' lägger Jan till.
'Alla skådespelare som besöker oss är väldigt trevliga men vi är vana vid
att ha skådespelare som tittar in, för det pågår många filminspelningar i Vancouver nu.
Robert verkade som en väldigt avslappnad kille och även fast han är på sin väg att bli en stor
stjärna så är han väldigt trevlig och väluppfostrad.'"

Jag tycker att det är gulligt att de nämner att Robert är trevlig och väluppfostrad! Nu vet vi vad han gillar för mat också,  och tydligen vilken hans favoritdryck för  tillfället är....

Källa: http://www.aceshowbiz.com/news/view/00023363.html | Översättning: Helen - Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!

Det är jag som är Helen

Hej!
Ja, nu ska Therese vara borta i 10 dagar och lämnar allt ansvar till mig. Självklart ska jag göra mitt bästa att behålla denna blogg på topp, vi alla gillar ju Robert Pattinson eller hur?!
      Jag är då född 1993 som Therese redan har skrivit... Jag bor i en liten håla som heter Skokloster, fick samma intryck från att flytta från Bålsta hit som Bella fick när hon flyttade från Pheonix till Forks. Det är grönt!
      Jag går i en av Internationella Engelska Skolorna som finns lite var stans i Sverige, ungefär 85% av undervisningen är på engelska och därför kommer jag troligtvis inte ha större problem att översätta alla intervjuer och nyheter som jag ska lägga upp här :D
       Som person är jag pålitlig och snäll, jag är väldigt nyfiken av mig och oerhört envis *skratt*. Jag ger mig alltså inte i första taget. Jag håller inte på med någonting på fritiden, förutom alla läxor och min kära hund så är jag mest framför datorn och snokar reda på nyheter...
        Böcker är min stora passion i livet, när jag var typ 6-7 år  skrev jag en alldeles egen bok, den vann en tävling och tryckted faktiskt! Jag har faktiskt funderat på att bli journalist, eftersom jag älskar att både skriva och läsa.
        Den här bloggen är ju om Robert Pattinson, allas vår favorithunk! Jag har varit ett fan av honom sen han var med i Harry Potter, jag var helt nerförälskad i honom i ett år eller något x) Sen låg mina känslor för honom på is, tills han blev uppmärksammad i Twilight igen! Det är kul att det finns nya nyheter om honom dagligen, fast mycket av det som skrivs bara är rykten, det var ju dött i ett par år.
      Många av mina kompisar  som jag berättat för att jag ska driva den här bloggen i 10 dagar har frågat; "Jaha så du är team Edward?". Nej jag är inte Team Edward, jag är Team Switzerland om man är tvungen att välja lag, men den här bloggen handlar ju inte om vilket team man tillhör, det är om han som spelar Edward Cullen, Robert Pattinson är hans namn!
     Det var nog allt om mig, det jag kommer på som kan vara intressant att skriva. Är det något så kommentera gärna :) Jag svarar gärna på kommentarer :D

Min egna blogg är; http://duckfaces.blogg.se  --> jag försöker uppdatera den varje dag, den är mest om mitt liv, jag har svårt att hejda mig när jag skriver, därav många långa inlägg och många "hihihih"'s  och massor med  smileys. Men kika gärna in!

Njut nu av de nyheter som jag ska uppdatera er med! Jag ser fram emot den här tiden!

Få hit Rob och resten av Twilightarna till Sverige!

Jag vet helt klart att jag inte är den enda som vill få hit Twilightgänget till Sverige, där Rob är
inblandad - självklart! Men för att få hit dom kan vi inte bara sitta på rumpan och vänta på att någon
annan ska ta tag i det, så därför får Alla hjälpa till.

Det är väldigt enkelt och tar inte många sekunder! Det ända du behöver göra är att skriva på denna
namninsamling
, sen har Du gjort ditt! Enkelt va? Om Alla gör det här kommer vi få grymt många signaturer!

Vad säger man, en kan inte göra allt men alla kan gör något!



Sprid denna länk http://www.petitionspot.com/petitions/twilightcasttosweden/ till dem du känner
och vet gillar Twilight! Eller gör som jag, skriv lite fritt och lägg in den i din blogg? Lycka till!

Kellan Lutz pratar Rob

Här är två videos - samma intervju från då Kellan pratar om Rob på Acciocon.
Kellan säger: "He just makes me smile so much!"





Källa | www.robert-pattinson.co.uk

Robert faller för fel tjejer

Rob har aldrig funnit kärleken lätt.

Rob berättade för Glamour Magazine: "Jag hade väldigt otur med tjejerna (i High
School)"
- "Dem som jag gillade hatade mig och dem som gillade mig var inte min typ.  Men
det är något som jag fortfarande får uppleva, jag gillar tjejer som jag inte borde gilla.

- "Men jag lär mig och nu tar jag mig tid innan jag låtar tjejen få veta."



Rob tycker att Twilight är en berättelse för yngre tjejer.

Han lägger till: "Det är så konstigt och roligt. Efter att jag läst böckerna har jag frågat
mig själv varför kvinnor uppträder så där, varför uppför desig så, speciellt yngre tjejer.
De förvandlas till galningar när det gäller killar. Jag gillar normala/vanliga tjejer som
inte låtsas vara någon annan utan är sig själv."

Källa | www.myparkmag.co.uk | Översättare: Jag - länka hit vid kopiering! VIKTIGT!

Han gick på dejt med stalker


Robert Pattinson har sedan sitt genombrott fått en hel del kvinnliga beundrare, vissa mer efterhängsna
än andra. För att bli av med de mest påstridiga fansen har han en något annorlunda teknik - att gå ut
med dem.  

- Jag hade en stalker medan jag spelade in en film i Spanien förra året. Hon stod utanför min lägenhet
varje dag i flera veckor - alla dagar, hela dagarna. Jag var så uttråkad och ensam att jag gick ut och åt
middag med henne, berättar han.  

- Jag klagade bara över allt i mitt liv, så hon kom aldrig tillbaka. Folk tröttnar på mig på typ två minuter.

Källa | www.msn.se

Japan Photo Session

rob3.jpg rob2.JPG rob1.JPG 05.jpg 04.jpg
03.jpg 02.jpg robB.jpg robA.jpg
Lite nya bilder från besöket i Japan!

Källa | www.robertpattinsononline.com

Robert älskar att SMSa



Ha era mobiltelefoner redo! ROB ÄR EN SMSARE! Och enligt Popsugar.com, var
det de ända han gjorde förra helgen.

I fredags partade Robert Pattinson på Richards nattklubb i Vancouver,
dock vet jag ej om man kan kalla det "parta" för trots att han var omringad
av flertal kvinnor, var han för upptagen med att hålla ögonen på sin iPhone &
sms och hålla i sin öl.

Källa | www.robertpattinson.org | Översättare: Helen - länka hit vid kopiering! VIKTIGT!

New Moon Cast. avslöjar Edward-scener

För er som undrar hur vi får se mer av Rob/Edward i New Moon, och fortfarande är trogna att hålla
fast vid boken, ges det här ut ledtrådar från en intervju med In Touch Magazine som gjordes nyligen.

Ashley Greene och Edi Gathegi bekräftar att det kommer att vara mer av Rob's karaktär Edward i
New Moon - för fansen. Den största överraskningen är "flittering image" som är hans röst i boken.

"Om du tror att han inte kommer att  vara med så mycket i filmen, så kommer
du bli positivt överraskad" säger Edi Gathegi, som själv spelar vampyr - Laurent.
Ashley Greene, som spelar Edwards syster, "såklart dem kastar in honom i
fler scener!" berättar hon för In Touch.

"Han kommer in som en 'flittering image' och berättar för Bella att inte göra något hänsynslöst, han
är med ibörjan i skolan, på festen, när han säger hej då till Bella och i Italien också, så hans fans
kommer att få mycket!" säger dem till In Touch.



Så där har ni, ni som oroat er för att inte Rob kommer vara med så mycket i filmen! Det var ju mycket bra
nyheter!
Jag har själv inte läst boken, vill inte bli "besviken" att vissa scener kanske inte kom med som jag
hoppats på, så jag har läser böckerna efter filmerna - vilket många tycker är helt galet! Och den
största frågan kanske är, hur kan jag hålla mig? Jag läser om och ser Twilight om Och om igen,
driver den här bloggen och gottar i mig annat om Rob!

Är det någon mer som kör på min teknik? Eller är jag helt ensam om att vara tokig? ;)

Källa | www.robert-pattinson.co.uk | Översättare: Jag - länka hit vid kopiering! VIKTIGT!


The haunted airman

Ny katergori! "The Haunted Airman".
Det är en film som beskrivs så här; Löjtnad Toby Jugg anländer rullstolsbunden efter strid till ett
ödsligt hus i Wales för att återhämta sig, men snart börjar han misstänka att hans psykiatriker
Dr. Hal Burns inte vill honom väl.

I filmen spelar Robert Pattinson en skadad soldat (löjtnad Toby Jugg) som kommer till ett hemsökt
slott. Han bjuder också på lite mer hud än vanligt. Kolla bara in bilderna här nedanför.


men helt naken är han ju inte ;) här ser man kallingarna!


en seriös Rob.


Han var som sagt rullstolsbunden.

TRAILER

ETT KLIPP


DVDn släpps 6e april (imorgon alltså!) i England! När filmen kommer till övriga länder är det ingenting klart
om än. Ni som kan och vågar skulle kunna ladda hem den - Men! nu är det större risk för att ni åker dit för
det. I april har man blivit ännu hårdare!

Källa | www.robertpattinsononline.com www.filmtipset.se

2001 Swim Campaign







Lite rolig klädsel, men snygg som alltid! Kolla linjerna! =)
Tycker han passade superbra som Edward, han är omänskligt vacker!

Källa | www.robertpattinson.org

Whitney Port pratar Twilight & Rob



The City-stjärnan Whitney Port fattar inte hypen kring Twilight-filmerna. I denna intervju med MTV
berättar själv att hon inte alls gillade filmen. Dock håller hon visserligen med om att Robert Pattinson
är en riktigt hunk, men Kristen Stewart tycker hon är alldeles för seriös.

Dessutom nämner hon att hon tycker att skådespelariet inte var någe vidare. Någon som jag verkligen
 inte håller med om. Det är en väldigt svår film med svåra roller att spela, och jag tycker
personligen att skådespeleriet är grymt! Det ser verkligen verkligt ut och när jag tänker på att den
här romansen eller "historien" inte ÄR verklig blir jag nedstämd...

Vad tycker ni?

Källa | www.posh24.se

Rob börjar filmas i New Moon! 31/3

Robs första scener för "New Moon" blev filmade i förr går. Japp. I förr går.

Han hade inte varit på set.et fören då. Han har såklart varit i Vancouver, men har gjort
tagit några testbilder, gått igenom klädseln & sminket, tränat och repeterat, men han har
inte varit på set.et. Inte en enda scen har blivit filmad fören nu.

Han var även på set. fotograferingen med Kristen Stewart.



I  förr går kväll träffade också några lyckliga fans på Robert Pattinson och hans vän, Sam Bradley.
Så här beskriver ena v tjejerna mötet:

"As we were paying and about to leave from a friend's birthday dinner, the famous ROBERT
PATTINSON walks right in! How did i know? I see this all too familiar black coat on some guy
and Im like Im going to ask this dude where he got his coat from so I can buy one for my boy-
friend. The dude turns around and Its Robert Pattinson with friend Sam Bradley."

Källa | www.hisgoldeneyes.com

Första april -skämtet

Ni som inte bara besöker svenska bloggar och hemsidor eller läser skvallertidningar om Robert Pattinson, utan
även amerikanska kanske märkte att det stod en del olika saker. Det mesta av det är inte sant, för det var ju trots
allt första april igår.

MTV har en artikel om det galna första april -skämtet att Rob inte medverkar i New Moon. Lugn alla, detta är
givetvis inte sant
!

Sent i tisdags kväll, bara några timmar innan det var första april, började bloggar och hemsidor att rapportera att
Rob inte skulle visas i Twilight-uppföljaren "New Moon."
Alla hemsidor hade olika skäl till att Rpattz inte skulle medverka i filmen. PopSugar rapporterade att han ville, på
grund av den galna fanhyserin kring honom, hålla sig till mindre filmer i framtiden. Bloggen ska också ha sagt att
Tayor Lautner skulle få rollen som "Edward Cullen".



"Rasande fans har redan börjat skicka vampyrtänder till Robert som en pik för att få tillbaka honom," läste man
och "Men det ser ut som om han håller fast vid sitt beslut."

Men som sagt, detta var alltså bara ett aprilskämt! Andas ut!!

Källa | www.hisgoldeneyes.com | Översättare: Jag - länka hit vid kopiering!

Rob pratar kärlek & Kristen Stewart

Robert Pattinson vet vad det var som gjorde att Kristen Stewart's karaktär föll för honom i filmen Twilight.


"Man gör saker som människor gör när dem är med någon som de tycker om," berättade han för GirlsWalker.

Rob berättade också om vad som skulle hända ifall han blev kär i en tjej.

"Det är svårt men tror i vissa fall att vara ifrån någon är alltid... om du verkligen tycker om personen, på ett märkligt sätt, så gör det de bättre ju mer tid du spenderar borta ifrån h*n för ju mer tänker du på den personen då, desto mer vill du se h*n igen så jag antar att vara ifrån varandra... inte spendera så mycket tid med någon är alltid en bra sak att göra."


Vi tror inte att någon tjej som har turen att datea Rob skulle kunna hålla sig undan.
Han är så vacker att det skulle vara omöjligt att säga hejdå.

Källa | www.myparkmag.co.uk | Översätter: Jag - länka hit vid kopiering!


Robert's "dåliga" sidor

Robert Pattinson har medgett att han och Edward Cullen delar sina dåliga sidor.

"Det finns inte så många likheter, men jag tror att jag är
ganska lika i hans (Edward Cullen's) dåliga sidor." Säger Rob till GirlWalker.

"Jag menar jag är ganska positiv och lite av en enstöring men hans goda sidor
har jag inte, jag är trevlig men inte på samma nivå som Edward."



Vi tycker att Rob är lite hård mot sig själv.
Han är alltid trevlig i intervjuer och verkar alltid ha tid för sina fans.
Dessutom är han bara en av dem få skådespelare som faktiskt svarar på beundrarbrev!

Källa | www.myparkmag.co.uk | Översättare: Jag - länka hit vid kopiering!

Vinn ett posterhäfte signerat av rob!

How To Be's soundtrack CD innehåller ett häfte med låttexterna, foton och en poster
av Rob och hela castet.

Men den roliga nyheten från Dreamboat Records är att några av er skulle kunna få en
speciell gåva med, men bara om du beställer direkt via dem.
På deras hemsida står det att 250 personer (väljs ut slumpmässigt) kommer få ett
posterhäfte som är signerat av självaste Robert Pattinson.

Beställ Ditt exemplar här och var med om utgåvan av posterhäftet!
Releasedatumet är 28 april, men går redan nu att förbeställa.

Som ni vet så sjunger Rob TRE låtar på soundtracket.
2. "Chokin' on the Dust" Part 1
7. "Chokin' on the Dust" Part 2
23. "Doin' Fine"

Källa | www.robert-pattinson.co.uk | Översättare: Jag - länka hit vid kopiering!


RSS 2.0