EW-outtakes

Här kommer lite nygamla bilder från Entertainment Weeklys photoshoot med Rob, Taylor och Kristen i november 2009. Några har visats lite överallt, och andra är ganska "okända". Förhoppningsvis hittar ni någon ni inte sett förr.







Bildkälla: Pattinson Online

Remember Me-affisch

Tänkte visa en bild på en ENORM Remember Me-affisch från Indonesien. Inte så illa!



Källa: Spunk-Ransom

Bild och video från Hope for Haiti now-galan

Här är en bild och en video på Rob från galan Hope for Haiti now.

I videon berättar han om en tjej som hittades efter sex dagar, nedgrävd under massorna, och hittades tack vare ett sms. Han pratar också om hur mycket dagens teknologi hjälp oss att hjälpa haitierna så mycket som möjligt. Och så ber han oss att donera så mycket vi kan.

 

 

"Översättning" av Sabina


Hope for Haiti

I kväll klockan 21.00 kan man på SVT1 se Rob medverka på galan "Hope for Haiti" som George Clooney tagit initiativ att anordna.
Galan sändes i natt, så kvällens program är en repris. Jag tror också att det gick en repris tidigare i eftermiddag, men jag vet inte riktigt på vilken kanal eller vilken tid. Och egentligen spelar det ju ingen roll, eftersom att det är försent nu.

Eftersom att galan redan sänts, finns där en massa bilder ute på internet redan, men eftersom att många inte sett galan, laddar jag inte upp några. Jag gör det kanske i morgon, beroende på hur mycket tid jag har.

Ha det bäst så länge, och tänk på att galan inte bara är ett bra tillfälle att se Rob i teve, utan till för välgörande ändamål!

Twilight-parodi

Ni måste förlåta mig för att jag nu kommer visa en film som är både "kränkande" mot Twilight, och dessutom inte har så mycket med Rob att göra.

Detta är en svensk parodi på Twilight, skapad på min skola av bland annat några från min klass. Det är ett projekt till vår temavecka som vi hade första veckan i skolan. Bella spelas av min älskade vän och kompanjon, och Edward spelas av en av mina klasskamrater. Jag tycker att han gör ett sjukt bra jobb som Edward. Skrattade så jag fick ont i magen.

Ta det inte på för stort allvar bara.


Robert Pattinson och Katy Perry

Igår när jag var på City Gross såg jag en liten headline på någon framsida till en bilaga till typ Aftonbladet eller Expressen, där det stod något om "Robert Pattinson och Katy Perrys heta natt tillsammans". Jag fnissade lite för mig själv och tänkte inte mer på det.

Men när jag kom hem tog min nyfikenhet över, och jag sökte på "Robert Pattinson Katy Perry" och så visade det sig att de varit på en middag med ett gäng kompisar, på en resturang som heter Il Sole (så vi kan ju gissa på att den tid Rob spenderade i Italien förra året gav honom ett intresse för italiensk mat).

Jag fick, i den här artikeln jag läste på internet, se några bilder (dock ingen på dem båda) och två videos - en med Robert och en med Katy. Så jag tänkte visa er en bild (som egentligen är två) och videon med Rob.



Jag gillar att han är så snäll att han både ger tjejen en autograf och tar bild med henne. Dessutom verkar han säker på sin bilkörning, vilket alltid är ett plus i min bok. Och det finaste är ju att han är så sjukt snygg och söt!

Sen är det ju ganska roligt att det egentligen inte finns några bevis på att de var där tillsammans, bara att båda varit där.

Och även om detta är paparazzi, så publicerar jag det ändå!

Källa: Celebuzz


Nygamla bilder från Wonderland

Tidningen Wonderland har publicerat "nya" bilder på Rob. De är gamla allihop, men där är en som jag inte sett så mycket.





Fler bilder finns att hitta, antingen hos källorna eller möjligtvis i era bildmappar på datorn ;)

Källa: RobertPattinsonWho via TheTwilightSaga

Simma lugnt!

RSS 2.0