Rob har landat i Italien!

Vill bara säga förlåt för den sena uppdateringen idag, det kom annat i vägen.

"'Twilighters Italia' rapporterar att Robert har landat i Italien! De har också tagit bilder på fontänen som de nyligen testade."

Så här skriver Twilighters Italia:
"Av det vi förstår, så landade Robert imorse på Fiumicinoflygplatsen i Rom klockan 12.30 (lokal tid) och nu är han redan i Tuscany!
Also today, they’re shooting in the centre of the city, our friends told us that the porsche was actually there this morning. With a bit of luck we’ll have some pictures to share of that too later.
Vi har även nya foton av fontänen som testades med vatten idag (läs: igår). I några minuter var det möjligt att se den fungera och det såg verkligt ut!Vi har även några bilder på fontänen som testades med vatten idag (läs: igår). I några minuter var det möjligt att se den fungera och det såg verkligt ut!
Även idag (läs: igår), spelade de in i mitten av staden, våra vänner berättade att porchen var på plats imorse. Med lite tur så har vi några bilder att dela med oss av senare.

Källa: www.hisgoldeneyes.com | Översättning: Helen- Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!

Kommentarer
Postat av: Malin

Använder dem inte en riktig fontän?

2009-05-24 @ 13:21:34
URL: http://merry.blogg.se/
Postat av: B

Hej! Gillar du Gossip Girl? Då tycker jag nämligen att du ska kika på min sajt: www.gossipgirl-sweden.webs.com



Där kan du nämligen hitta allt som har med tv-serien att göra. Dagliga uppdateringar med skvaller, videos och bilder. Förutom detta så finns även forum, chatt, gästbok, fakta om varje avsnitt samt musik och självklart ett bildgalleri med över 1000 bilder!



Du har även chans att bli Månadens Sajt om du ansöker NU!



www.gossipgirl-sweden.webs.com

www.gossipgirl-sweden.webs.com

2009-05-24 @ 13:54:26
URL: http://www.gossipgirl-sweden.webs.com

Tänk på!
1. Elaka eller riktade kommentarer raderas omedelbart! "Ni" har ingenting här att göra för den här bloggen är skapad för fansen.
2. Frågor om bloggdesign? (Ja, det är jag som gjort designen till denna blogg!) Vill du också ha en? Klicka här för vidare info! OBS!!! Skicka allt till [email protected] (ej som det står där!)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0