En ny sång på väg?

Amanda Bell för "Examiner" har intervjuat Sam Bradley (Robs kompis som bor i Vancouver, det var han skrev 'Never think' med Rob) och frågat honom om lite olika ting.

Sen gick ämnet över till Twilight/New Moon. "Och för oss andra? Jo, jag frågade Sam om han och Robert Pattinson höll på med någonting i Vancouver (medan Rob spelar in uppföljaren till Twilight: New Moon med Kristen Stewart, Taylor Lautner, Nikki Reed, Kellan Lutz, Ashley Greene, Peter Facinelli, Jackson Rathbone och resten av teamet), och han sa att
'Jo vi har faktiskt skrivit en väldigt bra sång'


Jag frågade honom om han kanske skulle försöka få med det på New Moons soundtrack och Sam sa att han 'kunde' göra det under övervägande, men han har inte 'någonting att försöka få med för tillfället, för om [han] skulle försöka få med någonting skulle det behöva vara på en högre nivå än vad det är på nu.'
Det kommer med tiden Twilightfans.


Källa: http://www.robertpattinsononline.com/ | Översättning: Helen - Länka  hit vid kopiering! VIKTIGT!

Kommentarer

Tänk på!
1. Elaka eller riktade kommentarer raderas omedelbart! "Ni" har ingenting här att göra för den här bloggen är skapad för fansen.
2. Frågor om bloggdesign? (Ja, det är jag som gjort designen till denna blogg!) Vill du också ha en? Klicka här för vidare info! OBS!!! Skicka allt till [email protected] (ej som det står där!)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0