5 orsaker att älska Robert Pattinson

Screenstar har satt ihop en lista på fem anledningar att älska Robert.
Kanske just din anledning är där, annars kommentera så kan jag lägga in den! :D

"1. Han ser bra ut. Hans rufsiga hår, hans tydliga käklinje och hans sprudlande personlighet har gjort så att fans ställer sig på kö efter att ha sett hans första Twilightrelaterade intervju. Ja, det finns många andra viktiga egenskaper förutom en persons utseende, men när du kollar på Rob, så måste uppmärksamheten bara dras till detaljer.

2. Brittisk skådespelare. ’Crisps’ låter mer utsökt än potatischips, ’lift’ låter mer väldsvant än hiss och ’loo’ är bara roligare att säga än badrum. Det är ingen förvåning att Amerikanare har influerats av den Brittiska dialekten; vi ser det som sexigt, enastående men mest unikt. Så när Rob intar scenen, öppnar sin mun och hans Brittiska röst dundrar ut så blir fans ännu mer kär i honom.

3. Gav Edward liv. Twilight Saga författarinnan Stephenie Meyer målade upp bilden på Edward Cullen som den perfekte mannen. Inte bara var han smärtsamt snygg, han var omtänksam, försiktig  och en bra lyssnare. När Rob dök in i rollen som Edward flockades  fans till honom bara för att han gjorde deras hjälte levande.

4. Ödmjuk. Utan tvekan, Rob är den mest kända personen i världen; han toppar Google trender, han har varit i topp fem på IMDb det senaste året och en vecka passerar inte utan honom på omslagen på en tidning. Han har en fantastisk karriär och han kan köpa och göra vad han vill, ändå så skryter han inte med sin rikedom och förblir ödmjuk genom all denna galenskap.

5. Delvis musiker. Han kan inte bara rocka loss till Lynard Skynars sent på kvällarna på inspelningsplatsen utan han har en röst som förlag bara kastar sig över. Rob fixade sig en plats på Twilight soundtracket förra hösten med kompisen Sam Bradley och det hjälpte albumet till toppen av hitlistorna. Pattinson är även en begåvad pianist och fans kommer alltid att vänta på honom att bli redo att släppa ett eget album."

Källa

Kommentarer
Postat av: Linn

Hans SMILE!!. :D <33

2009-09-11 @ 20:30:08
URL: http://soderomsthlm.blogg.se/

Tänk på!
1. Elaka eller riktade kommentarer raderas omedelbart! "Ni" har ingenting här att göra för den här bloggen är skapad för fansen.
2. Frågor om bloggdesign? (Ja, det är jag som gjort designen till denna blogg!) Vill du också ha en? Klicka här för vidare info! OBS!!! Skicka allt till [email protected] (ej som det står där!)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0