Ryktet går och resten i korta drag!

Midnattsbiljetterna har släppts och de såldes slut ganska snabbt!
Men nu säger SF till andra svenska fan-sidor att de kommer att gå ut med flera midnattsvisningar.
Mer info kommer efter måndag då jag har mer tid. Sorry!


Det cirkulerar även, efter att vår konkurrentsite robertpattinson.se hade skrivit, att biljetterna till de vanliga visningarna den 20 November och framåt kommer att släppas den 4 November... (lite halvskumt...)
Men håll ögonen öppna ändå!

Robert är även bokad att få vara med i Ellen show (Kanal 5) den 20 November. Alltså samma dag som New Moon har världspremiär, dock så kommer avsnittet spelas in den 17 November och sändas klart senare här i Sverige (hellu youtube!).

Flera utav skådespelarna från The Twilight Saga väljer att inte kommentera Robsten ryktena. Jackson Rathbone (Jasper Hale) är den senaste av dem, innan dess har detvarit Rachelle Lefevre, Ashley Greene, Kellan Lutz och några till.

Jag skrev att Rob skulle vara med i USA Magazine för några inlägg sen med en helt ny bild och intervju. Bilden nedan är från USA Weekend och enligt källan så är det denna bild som kommer att porträtteras i USA Mag. Lägger ut mer information om just detta senare!


Vill du ha chansen att åka till New York och träffa skådespelarna från The Twilight saga så ska du ta och skriva en novell! (eget inlägg för detta strax!)


Vill du st'lla frågor till Rob så kan du göra det, Rob, Kristen och Taylor kommer att medverka i en show på STV (observera att det inet är den svenska kanalen svt!!!). Jag skriver även mer om detta senare!

Det bara flöööödar med information just de dagarna som jag inte har någon som helst möjlighet att sitta och uppdatera. Men här i korta drag har ni fått veta de 'major things' som har hänt eller ska hända!

Ta hand om er!

Kommentarer

Tänk på!
1. Elaka eller riktade kommentarer raderas omedelbart! "Ni" har ingenting här att göra för den här bloggen är skapad för fansen.
2. Frågor om bloggdesign? (Ja, det är jag som gjort designen till denna blogg!) Vill du också ha en? Klicka här för vidare info! OBS!!! Skicka allt till [email protected] (ej som det står där!)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0