Fem roliga videos

Hittade fem helt hysteriskt roliga videos (jag kunde inte sluta skratta). Alla är från 2008, så de är inte nya och det mesta är om Twilight, men det är kul ändå.

Här överraskar Rob MTVs gästbloggare, eller något sånt. Det är hennes första dag, och han låter henne vara den första i världen att se det första klippet från Twilight.

 

Detta var klippet som visades på MTV, efter att det blivit klippt och sånt. + en intervju

 

 

En intervju som ägde rum ett halvår senare, detta är del 1 av 3. Rob berättar bland annat om hans sätt att springa, att han inte gillar godis och om hans hår.

 

 

Del 2 av 3. Rob pratar om Never Think, att den är mycket bättre egentligen och att han var tvungen att spela den annorlunda till soundtracket.

 

 

Del 3 av 3. Rob berättar att ingen kände igen honom, förutom i LA, att hans favoritfärg är grå och att hans nya projekt var att bli mer hälsosam, lära sig stava och lära sig betala parkeringsbiljetter och att han precis avslutat ett projekt: att köpa underkläder. Och något om att han skulle klippa sina tånaglar, vilket är lite gross :)

 

 

Källa: ROBsessed


Kommentarer

Tänk på!
1. Elaka eller riktade kommentarer raderas omedelbart! "Ni" har ingenting här att göra för den här bloggen är skapad för fansen.
2. Frågor om bloggdesign? (Ja, det är jag som gjort designen till denna blogg!) Vill du också ha en? Klicka här för vidare info! OBS!!! Skicka allt till [email protected] (ej som det står där!)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0