Robert Pattinson- The Price of Fame

Den här videon är grymt bra, men ändå väldigt hemsk. Man får verkligen en inblick i hur jobbigt det kan vara att vara känd. Robert blir ju i princip attackerad av fans och paparazzis så fort han går utanför huset.
3½ minut är värd att tillägna den här videon!


Källa: www.twilightnews.se

Kommentarer
Postat av: jennie

den är fin men samtidgit väldigt jobbig att titta på :( ibland tror jag han känner sig lycklig över vad han åsta-kommit men ibland tror jag han känner sig som om han har en förbannelse över sig...

2009-06-10 @ 21:14:37
URL: http://ccarlijo.blogg.se/
Postat av: jennie

som den tjejen som försöker pussa han? va fan håller hon på med? det är sjukt... det är att gå ÖVER gränsen!

2009-06-10 @ 21:17:25
URL: http://ccarlijo.blogg.se/
Postat av: Sara

Tragiskt hur vissa människor inte har respekt för andra medmänniskor. Nog för att man kan ha en idol men då tycker jag att man ska visa respekt för den!

Jag har själv träffat många kända musiker och band, men är trots det aldrig påflugen.

Jag väntar tills de ser mig och om de har tid med att ta en bild eller skriva en autograf så blir jag lycklig. :) Men jag tror många gånger att svenska fans faktiskt är mycket mera artiga och lugna än vad andra är! Så verkar det iallafall av mina egna erfarenheter. :)

2009-06-11 @ 10:28:48
URL: http://starattraction.blogg.se/

Tänk på!
1. Elaka eller riktade kommentarer raderas omedelbart! "Ni" har ingenting här att göra för den här bloggen är skapad för fansen.
2. Frågor om bloggdesign? (Ja, det är jag som gjort designen till denna blogg!) Vill du också ha en? Klicka här för vidare info! OBS!!! Skicka allt till [email protected] (ej som det står där!)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0