Följ på twitter!

Okej, det här är inte så värst Rob-relaterat men:

Peter Facinelli, aka Carlisle Cullen, har slagit ett vad men en kompis (Rob de Franco) om att han kommer hinna få över 500 000 followers (vet ej vad det kallas på den svenska twitter...) innan fredag den 19 juni, alltså denna fredag.
Vinner Peter så ska Rob springa längst Hollywood Boulevard, sjungandes "single ladies" av Beyoncé i en bikini och en skylt där det står "twitter me". Det ryktas att den här bikinin ska vara gul med vita prickar på...Peter funderar än så länge.
Vinner Rob så är Peter tvungen att ge bort sin Twilight-regissörs stol som det står hans namn på. Det vill vi väl inte?!

Men kom igen nu alla ni som har twitter, och ni som inte har det än,
skapa ett konto, följ honom och gör så att Peter vinner!


Här är hans twittersida:
http://twitter.com/peterfacinelli

Kommentarer
Postat av: Anonym

Peter Facinelli vann vadet på twitter. Rob DeFranco ska dansa i bikini. Videon där Peter Facinelli fansen finns i min blogg

2009-06-20 @ 23:26:04
URL: http://twilightluv.blogg.se/

Tänk på!
1. Elaka eller riktade kommentarer raderas omedelbart! "Ni" har ingenting här att göra för den här bloggen är skapad för fansen.
2. Frågor om bloggdesign? (Ja, det är jag som gjort designen till denna blogg!) Vill du också ha en? Klicka här för vidare info! OBS!!! Skicka allt till [email protected] (ej som det står där!)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0