Är han universums snyggaste?

Aftonbladets Klick! har fastnat lite grann i Twilight-bubblan, då och då kommer det artiklar om just Twilight. Den här gången är det om vår älskade Rob!

"Ut ur skuggorna och in i våra hjärtan.
Efter genombrottet med vampyrsuccén ”Twilight” har Robert Pattinson uppgraderats från gulligt birolls-kex till intergalaktisk superhunk.
Klick! tar ansvar och söker förklaringen till den rekordsnabba hunkomorfosen.

Den Londonfödde, före detta modellen, Robert Pattinson, 23, fick sitt genombrott för tre år sedan då han spelade Cedric Diggory i ”Harry Potter och den flammande bägaren”. Men det var först när han blev vampyren Edward Cullen i succéfilmen ”Twilight” som oaptitligt många plötsligt ville falla offer för hans vassa tänder.
Rob själv är dock inte särskilt imponerad av rampljuset och hans motspelare beskriver honom som blyg och tillbakadragen.

– Jag strävade egentligen aldrig efter att bli en skådespelare när jag var yngre. Jag ville spela piano i en bar och vara den där ovårdade gamla snubben med ett glas whiskey i handen, säger han till tidningen Life & Style.

Men ingenting behöver utesluta det andra. På soundtracket till ”Twilight” får hans sångröst visa sin kapacitet i två låtar och hans fingrar bevisar att de kan smida ljuv musik när de kommer i kontakt med en gitarr eller ett piano.

Nu har inspelningarna till uppföljaren av ”Twilight”, ”New Moon”, börjat och de envisa ryktena om att Rob och hans motspelare Kristen Stewart, 19, provar de intima scenerna även bakom kulisserna är starkare än någonsin.
– Samma ögonblick som de möttes kunde man känna en stark, sexuell spänning, säger regissören Catherine Hardwicke, 53.



Under filmfestivalen i Cannes i slutet av
maj fick vi ett kvitto på Robert Pattinsons
explosiva marknadsvärde. fotograferna
brottades och kröp för att få bästa bilden

på filmvärldens nya omslagspojke.










Robert Pattinson och Kristen Stewart –
mer än bara manusbunden kärlek?






Av: Sanna Eriksson [Klick!]"

Källa: www.aftonbladet.se

Kommentarer
Postat av: Johanna

jag håller med dig, bara älskar honom så mycket köpte klick tidningen i fredags så härlig intervjuv

2009-06-14 @ 15:35:55
URL: http://scorpiongirl80.blogg.se/

Tänk på!
1. Elaka eller riktade kommentarer raderas omedelbart! "Ni" har ingenting här att göra för den här bloggen är skapad för fansen.
2. Frågor om bloggdesign? (Ja, det är jag som gjort designen till denna blogg!) Vill du också ha en? Klicka här för vidare info! OBS!!! Skicka allt till [email protected] (ej som det står där!)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0