Intervju med Rachelle Lefevre!


Bilden är länkad och kommer ifrån en photoshoot tidningen H gjort
 tillsammans med Rachelle och Ashley.


Hejsan!
Detta blir mitt första inlägg som vikarie här hos rpattinson.  Det var meningen att inlägget skulle postas igårkväll, men pga personliga problem blev det inte så. Jag ber om ursäkt för detta och lovar er att hålla ögonen öppna efter mer, saftigt skvaller om Robert. Men så länge, Enjoy!


Q: Är vänskapen mellan skådespelarna "förnyad" då ni kommer tillbaka till inspelningen?

Ja, ärligt talat är det som om vi bara återupptog där vi avslutat tidigare. Jag tror att det som gjorde själva (övergången?) så simpel var att vi alla var på samma stadium då vi började spela in filmerna [alltså att ingen av skådespelarna var storkändisar vid det tillfället]. Även fast Kristen kom till inspelningen med lite mer tillgångar och erfarenhet [ungefär som Rob] var hon ändå ingen "kändiskändis", så det fanns ingen som helst "egenkärhet" bland skådespelarna under inspelningen. En sak som även är till en stor lättnad är att detta faktum inte förändrats någonting nu under inspelningen till New Moon.Det händer att vi kan gå helt fritt ut på gatan för att ta taxi till en restaurang, medan Rob, du vet,  måste ha hela C.S.I's försträkning för att ens ta sig från dörr till dörr, men att vi ändå tar oss till samma ställe tillslut och umgås som vanligt. Ingen är mer annorlunda än den andra.


Q: Hur kommer New Moon vara annorlunda från Twilight??

Du vet, flera gånger då jag har frågat folk som fans och andra "Vilken är din favoritbok"? När de svarar "Twilight", finns det många anledningar till varför de svarar med den boken. -- Anledningen till varför jag hör det så mycket är....jo, den boken var min enda ingång till denna värld och det är liksom den delen du aldrig riktigt kan få tillbaka. Din första och enda chans, du vet? Och med New Moon, där vet du redan vilka alla karaktärer är. Du har någon annan om vad som händer och vart den är påväg, speciellt om du läst böckerna, och nu får man alltså bevittna de riktiga problemen. Det spelar inte längre någon roll att list aut vilka alla är och vilka skådespelarna är i jämförelse med vad man bildat för uppfattning ifrån boken vs. de som är med i sjäkva filmen. Det stadiet är passerat nu när välrden är uppmålad. Det är nu man går se ett riktigt ruskigt och hjärtskärande triangeldrama. Ett riktigt problem. Detta kommer vara en mer "coming of age" - story än just en "pojke möter flicka" - romans. Inte för att det var en fin story i sig, som i Twilight, för det var det verkligen, men den storyn var inte lika komplicerad som den blir nu när Jacob ställer sig i mitten.



Källa | Översättning: Patricia- Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!

Kommentarer

Tänk på!
1. Elaka eller riktade kommentarer raderas omedelbart! "Ni" har ingenting här att göra för den här bloggen är skapad för fansen.
2. Frågor om bloggdesign? (Ja, det är jag som gjort designen till denna blogg!) Vill du också ha en? Klicka här för vidare info! OBS!!! Skicka allt till [email protected] (ej som det står där!)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0