Bilder från Us Weekly

“Robert Pattinson klär av sig och poserar i genomvåt i en super sexig, aldrig tidigare visad foto session som bara den nya utgåvan av ’Us Weekly’ har. Twilight stjärnan, 23, visar sina muskler och ler på en av bilderna, ursprungligen tagen för ’Rolling Stone’. I ett annat, så drar han handen genom det kända håret medan han grubblar.
’De slängde en hink vatten på honom!’ säger en källa som var på plats till Us om hans våta t-short look. ’Han var villig att göra vad som helst. Klagade inte alls.’
Bilderna – tagna i NYC i över fem timmar av fotografen Theo Wenner – var inspirerade av en River Phoenix film från 1991 ’My Own Private Idaho’ och James Dean.
För mer exklusiva sidor med heta foton och alla detaljer om sessionen (även skämtet han gjorde om sin kropp), plocka upp det senaste numret av ’Us Weekly’, i butik nu.”

Källa och Källa | Översättning: Helen- Länka hit vid kopiering! VIKTIGT!

Kommentarer
Postat av: twerde

Hej skulle du vilja rösta på mig som månadens blogg hos newmoons.blogg.se ? Jag är första :P



LOVE ROBERT <3



Kraam

2009-07-10 @ 10:19:54
URL: http://twerde.blogg.se/
Postat av: Sofie

Finns tidningen i Sverige?? :D

2009-07-10 @ 11:12:24
Postat av: Sofie

Ursnygga bilder, GORGEOUS ny header!:D

2009-07-10 @ 11:12:26
URL: http://hellosophy.blogg.se/

Tänk på!
1. Elaka eller riktade kommentarer raderas omedelbart! "Ni" har ingenting här att göra för den här bloggen är skapad för fansen.
2. Frågor om bloggdesign? (Ja, det är jag som gjort designen till denna blogg!) Vill du också ha en? Klicka här för vidare info! OBS!!! Skicka allt till [email protected] (ej som det står där!)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0