Filmer från Twilight premiären i Tokyo

Dessa filmer har alltså filmats av fans.

På ingång (sitter i tredje bilen)


Skriver autografer


Posar


Källa | Film: www.cullens.blogg.se

Kommentarer
Postat av: J

Gör gärna ett försök med en design till mig blogg! Ditt förslag kan du väl skicka via mail, det blir nog bäst så! ;) Tack så mycket!

2009-02-27 @ 22:30:45
URL: http://thetwilights.blogg.se/
Postat av: Anna

Har länkat till dig med :)

2009-02-27 @ 22:38:14
URL: http://cullens.blogg.se/
Postat av: J

Jag skulle vilja säga att du har ganska fria händer, men du ber om lite tips så; ganska ljust tror jag, kanske den bild jag redan har + någon som passar ihop med den/filmtema(edward, bell, jacob m.m.) Lite snirkligt typ och min mailadress någonstans. Men som sagt, det här är bara förslag. Jag har typ tummen mitt i handen när det gäller sånt där så gör vad du tycker känns bäst och blir snyggast. Du ska ju vara nöjd med den eftersom jag kommer snacka om dig i samband med designen. Tack igen!

2009-02-28 @ 00:31:14
URL: http://thetwilights.blogg.se/
Postat av: MizthaNguyen (v.

Jag är en 17 årig kille som skriver om mitt kärleksliv, uppdaterar framför allt mina egna låtar & dansvideos, skriver även dikter. Ska vi följa varandras bloggar via bloglovin? :)

2009-02-28 @ 02:07:50
URL: http://mizthanguyen.blogg.se/

Tänk på!
1. Elaka eller riktade kommentarer raderas omedelbart! "Ni" har ingenting här att göra för den här bloggen är skapad för fansen.
2. Frågor om bloggdesign? (Ja, det är jag som gjort designen till denna blogg!) Vill du också ha en? Klicka här för vidare info! OBS!!! Skicka allt till [email protected] (ej som det står där!)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0