Rykte om Breaking Dawn - tre delar?

Det går nu ett rykte att Breaking Dawn kommer släppas i tre delar!



"Summit Entertainment har fått rättigheterna av Stephenie Meyer att filma och släppa Breaking Dawn, den fjärde romanen i hennes serie. Breaking Dawn är i de tidiga "pre-production" skedena. Det kommer troligen att bli en hel del anpassning av novellen på grund av de tydliga sex- och födelsescener för att undvika en "R rating".

Källor säger att Breaking Dawn kommer bli filmad och släppt som en ny trilogi - "The Twilight Saga: Breaking Dawn Part I", "Part II" och "Part III". Detta har inte bekräftats av Summit, men författaren Stephenie Meyer har sagt att "den skulle behövas göras i flera filmer eftersom att det är svårt att föreställa sig att den skulle passa in i nittio minuter."

David Slade regisserar Eclipse, men det är okänt om han även kommer regissera någon av Breaking Dawns filmer. "Breaking Dawn: Part I" bör börja spelas in i början av 2010, med releasen planerad till 2011."

Källa | Översättning: Sabina - Länka hit vid kopiering. VIKTIGT!

Kommentarer

Tänk på!
1. Elaka eller riktade kommentarer raderas omedelbart! "Ni" har ingenting här att göra för den här bloggen är skapad för fansen.
2. Frågor om bloggdesign? (Ja, det är jag som gjort designen till denna blogg!) Vill du också ha en? Klicka här för vidare info! OBS!!! Skicka allt till [email protected] (ej som det står där!)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0